Νέα καταγγελία βίασμου κατά Έλληνα ηθοποιού: Τι περιέγραψε το θύμα και η απολογία του ηθοποιού

24.10.2021



Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες, ένας ακόμη ηθοποιός, ο τέταρτος κατά σειρά, φέρεται να κατηγορείται για βιασμό. Η εφημερίδα Πρώτο Θέμα δημοσίευσε σήμερα την καταγγελία που έκανε στο ΣΕΗ η νεαρή γυναίκα: «Τον Ιούλιο (του 2018) τον συνάντησα σε ένα μπαρ, αφού ήπιαμε τα ποτά με προσκάλεσε να συνεχίσουμε σπίτι του, εγώ δέχτηκα. Πήγαμε σπίτι του (…) μου πρότεινε να κοιμηθώ σπίτι του, καθώς η ώρα ήταν περασμένη. Στο πλαίσιο αυτό μου έδωσε άνετα ρούχα για να αλλάξω.

Άλλαξα ρούχα στο υπνοδωμάτιο. Δεν ήταν εκείνος παρών, φόρεσα ένα σορτς, βερμούδα και μια κοντομάνικη μπλούζα […] βρέθηκε σε ανύποπτο χρόνο δίπλα μου και να με φιλάει στο στόμα παρά τη θέληση μου, να με χαϊδεύει πάνω από τα ρούχα και να θωπεύει το σώμα μου […] Με γύρισε μπρούμυτα δια της επιβολής. Μου επιβλήθηκε με τα χέρια του, δεν μπορούσα να γυρίσω ανάσκελα, αντέδρασα […] Προσπαθούσα να σπρώξω με τα χέρια μου το κρεβάτι, ώστε να ανασηκώσω το σώμα μου και να γυρίσω ανάσκελα και να απομακρυνθώ, να τραβήξω το σώμα μου μακριά του. Δεν τα κατάφερα.Αυτός βρισκόταν από τη μέση του κορμιού μου και κάτω, κρατώντας με πίεση το σώμα και το πρόσωπό του πάνω μου. Τράβηξε το σορτς μέχρι το τέλος και διέπραξε αυτά που διέπραξε. Δεν ξέρω πόση ώρα διήρκεσε η κάθε πράξη. Κάποια στιγμή μετά από δικές μου αντιστάσεις και επειδή κουνιόμουν, σταμάτησε. Μου είπε ότι πάει να κάνει ένα μπάνιο. Εξαιρετικά ταραγμένη αποφάσισα να φύγω άρον άρον Με συνόδευσε στην πόρτα, την άνοιξε και έφυγα. Στην ταραχή μου πήρα λάθος δρόμο για το σπίτι μου. Ενώ περπατούσα έψαξα πάνω μου για το κινητό μου να καλέσω ταξί και εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησα ότι είχα ξεχάσει το κινητό μου… στο αριστερό κομοδίνο της κρεβατοκάμαρας. Επέστρεψα να το πάρω. Χτύπησα το κουδούνι, ανέβηκα, μου άνοιξε ο ίδιος, το έφερε, μου ζήτησε να μην φύγω. Λειτουργώντας με ένταση, φόβο και ταχυπαλμία, έμεινα, φοβούμενη μη συμβεί κάτι χειρότερο σε περίπτωση που έφευγα. Το ίδιο βράδυ εξ όσων θυμάμαι δε μου έκανε κάτι άλλο χωρίς τη συναίνεσή μου. Το επόμενο πρωί όταν ξύπνησα είχε φύγει για τη δουλειά του. Έφυγα. Η πόρτα δεν ήταν κλειδωμένη. Πήρα τον σωστό δρόμο για το σπίτι μου εκείνο το πρωινό».Η απολογία του ηθοποιού
Μετά τη καταγγελία στο ΣΕΗ, ο ηθοποιός στο απολογητικό του υπόμνημα υποστηρίζει πως όλα όσα είπε η καταγγέλλουσα είναι ψευδή και υπήρξε συναίνεση.

Ο ίδιος αναφέρει: «Η καταγγέλλουσα όχι μόνο βρίσκει το σθένος να αναζητήσει αυτοπροσώπως το τηλέφωνό της, αλλά αποφασίζει να συνδιανυκτερεύσει με τον παρ’ ολίγον βιαστή της. Σε τι άλλο είναι δυνατόν να οφείλεται η επιλογή της αυτή, παρά στη βεβαιότητά της ότι ουδένα κίνδυνο διέτρεχε, απότοκο προηγηθείσας κατά πάντα άψογης απέναντί της συμπεριφοράς του καταγγελλόμενου».

tothemaonline.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


727