Σπαράζουν καρδιές τα μηνύματα για την αδικοχαμένη Κατερίνα στην Πάφο - «Ποιος θα μου το έλεγε, να προσέχεις από ψηλά τα παιδάκια σου»

17.10.2021



Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια της Κατερίνας Πεκρή από την Πάφο, μετά τον απρόσμενο χαμό της. Η άτυχη γυναίκα απεβίωσε μετά από επιπλοκές που παρουσίασε ύστερα από επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου δυστυχώς έχασε τη μάχη με τη ζωή. Η 31χρονη καταλείπει δύο ανήλικα παιδιά. Τα ακριβή αίτια θανάτου της Κατερίνας Πεκρή θα εξακριβωθούν μετά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της.

Φίλοι και συγγενείς αποχαιρετούν την 31χρονη γυναίκα με μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μη μπορώντας να πιστέψουν ότι η αγαπημένη τους Κατερίνα έφυγε τόσο γρήγορα από τη ζωή. Τα μηνύματά τους μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα συγκλονίζουν.

«Αγαπημένη μου συμμαθήτρια… δεν μπορώ να το πιστέψω, δεν το χωρεί ο νους μου.. δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν θα σε ξαναδώ. Την τελευταία φορά που σε είδα ήσουν με ένα μεγάλο χαμόγελο και μου έλεγες για τα αγοράκια σου.. ποιος θα μου το έλεγε ότι θα ήταν η τελευταία φορά που μιλούσαμε, η τελευταία φορά που σε έβλεπα.. Καλό ταξίδι Κατερίνα μου. Να προσεχείς από ψηλά τα παιδάκια σου και να είσαι ο φύλακας άγγελός τους».

tothemaonline.com





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




4427