Είναι απίστευτο: Η πατάτα της Ξυλοφάγου «φύτρωσε» στον Καναδά (βίντεο)

14.10.2021Ποιος να το ήξερε ότι η πατάτα της Ξυλοφάγου «ευδοκιμεί» και στον μακρινό Καναδά. Ο λόγος φυσικά για το ομοίωμα πατάτας που ανεγέρθηκε στην είσοδο της Ξυλοφάγου.

Ένα ίδιο λοιπόν ομοίωμα, εντοπίσαμε στον Καναδά και ειδικότερα στο Νησί του Πρίγκιπα Εδουάρδου. Το εν λόγω νησί είναι η μικρότερη επαρχία του Καναδά. 

Το νησί βρίσκεται στα νότια του Κόλπου του Αγίου Λαυρεντίου μεταξύ του Νιου Μπράνσγουικ και της Νέας Σκωτίας. Εκεί λοιπόν βρίσκεται ένα μουσείο αφιερωμένο στην πατάτα. Την είσοδο του μουσείου κοσμεί ένα ομοίωμα πατάτας (σχεδόν) ίδιο με αυτό της Ξυλοφάγου.

Οι ιδιοκτήτες του μουσείου λένε ότι η πατάτα τους δημιουργήθηκε το 2012 και είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο. Για την ιστορία να πούμε ότι με μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο, εντοπίσαμε πως η πατάτα των Καναδών είναι ύψους 4 μέτρων, όπως και αυτή της Ξυλοφάγου. Η καναδέζικη πατάτα μάλιστα έκανε και τουρνέ στη χώρα με αφορμή μια επέτειο.

www.sigmalive.comΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΔεν ξέρετε πώς να φορέσετε τα headband σας; Η Δούκισσα Νομικού έχει τις απαντήσεις

Μαρία Κορτζιά: Στο γήπεδο με τον γιο της με matchy – matchy caps! [εικόνα] Διάβασε περισσότερα

Το throwback make up που πρέπει να δεις αν είσαι καλεσμένη σε γάμο το weekend Διάβασε περισσότερα

Άνετο παντελόνι: To κομμάτι που θα φορέσεις περισσότερο αυτή την εποχή Διάβασε περισσότερα


319