Θρήνος για το νέο θανατηφόρο με νεκρό τον Μάριο Φωτίου στη Λευκωσία! Καταλείπει δύο παιδιά (εικόνες)

12.10.2021



Τα αίτια της νέας τραγωδίας που γράφτηκε το βράδυ της Δευτέρας και στοίχισε την ζωή στον 34χρονο, Μάριο Φωτίου, από τον Άγιο Επιφάνειο της Λευκωσίας, διερευνά η Τροχαία, που προσπαθεί να εξακριβώσει τις συνθήκες του θανατηφόρου δυστυχήματος που σημειώθηκε χθες το απόγευμα. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 18:00, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο άτυχος 34χρονος, συγκρούστηκε βίαια με αυτοκίνητο που οδηγούσε 74χρονη.

Όπως προκύπτει από τις εξετάσεις, η 74χρονη φαίνεται ότι στην προσπάθεια της να εξέλθει από πάροδο, ανέκοψε την πορεία του 34χρονου, ο οποίος επέστρεψε στο σπίτι του. 

Από τη σφοδρή σύγκρουση ο άτυχος Μάριος, εκτινάχθηκε από τη μοτοσικλέτα του και σύρθηκε στην άσφαλτο, ενώ από τις προκαταρτικές εξετάσεις φαίνεται να μην έφερε κράνος ασφαλείας.Ο 34χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του. Ο άτυχος Μάριος καταλείπει σύζυγο και δύο ανήλικα παιδιά. 

Πηγή: www.reporter.com.cy





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




2935