Συγκλονίζει ο πατέρας του άτυχου βρέφους στη Λευκωσία: «Για ένα απλό υπέρηχο χάσαμε το μωρό μας»

09.10.2021



Την ιστορία όπως την βίωσαν οι γονεις του άτυχου 30 ημερών βρέφους, αναφέρει ο πατέρας σε δηλώσεις του στον Alpha Κύπρου. 
«Αν γινόταν υπέρηχος κοιλιάς ίσως να το προλαμβαιναμε. Για ένα απλό υπέρηχο χάσαμε το μωρό μας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πατέρας.

Το βρέφος άρχισε την περασμένη Δευτέρα να παρουσιάζει αδιαθεσία με αποτέλεσμα να μην τρέφεται φυσιολογικά.

Οταν την Τρίτη βράδυ παρουσίασε πυρετό 38,1 αμέσως το πρωί της Τετάρτης το μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσου με λίγα δέκατα πυρετό.

Οπως ισχυρίζεται ο πατέρας, στο νοσοκομείο μετά απο αιματολογικές εξετάσεις τους ανέφεραν ότι μωρό με μια αντιβίωση θα γίνει καλά καθώς όπως είπαν είχε ένα απλό μικρόβιο.

Ωστόσο την επόμενη μέρα, την Πέμπτη βράδυ, διαπίστωσαν πως η κοιλίτσα του  βρέφους είχε γίνει πολύ σκληρή, με αποτέσμα να νοσηλευτεί στο Μακάρειο Νοσοκομείο Λευκωσιας.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πατέρας στον Alpha ,οι γιατροί διαπιστωσαν οτι υπήρχε υγρό στο στομάχι και πίεζε ζωτικά όργανα για αυτό και αμέσα το μωρό χειρουργήθηκε.

Ωστόσο οι γιατροί τους ενημέρωσαν πως το βρέφος έπασχε απο σκωληκοειδιτιδα η οποία προκάλεσε σηψαιμία και μόλυνση. Μετά την πρώτη επέμβαση, το βρέφος υπέστει ανακοπή καρδιάς, με τους γιατρούς να το επαναφέρουν και να το υποβάλλουν ξανά σε χειρουργική επέμβαση. 

Δυστυχώς όμως η κατάσταση του βρέφους επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να πρέπει να διασωληνωθεί και στη συνέχεια να επέλθει ο θάνατος του.

Να σημειωθεί ότι τα ακριβή αιτία του θανάτου αναμένεται να διαπιστωθούν κατά τη νενομισμενη νεκροτομή που θα διενεργηθεί το απόγευμα του Σαββάτου από την Ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα στην Λευκωσία.

www.tothemaonline.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1284