Η ανάρτηση της αδερφή της αδικοχαμένης Χριστίνας Δρουσιώτη - «6 μήνες ήμουν και είμαι μια ζωντανή - νεκρή»

07.10.2021



Είναι φορές που οι άνθρωποι δεν μπορούν να αντιληφθούν πως ο καθένας μπορεί να αντιμετωπίσει μια απώλεια. Στην περιπτωση του άδικου χαμού της Χριστίνας Δρουσιώτη, της νεαρής που έχασε τη ζωή της μετά απο μάχη με ασθένεια, η οικογένεια της και κυρίως η αδερφή της Θεανώ που της είχε μεγάλη αδυναμία, αντιμετωπίζει την απώλεια με ένα διαφορετικό τρόπο. Οπως η ίδια αναφέρει, το αντιμετωπίζει με τον τρόπο που η Χριστίνα θα ήθελε, μέσα απο τη μουσική και με το χαμογελο που είχε πάντα η Χριστίνα σε καθε δύσκολη της στιγμή και θεραπεία.

Ωστόσο η αδερφή της, πικράθηκε απο σχόλια κόσμου για αυτό τον τρόπο που βιώνει το πένθος, οδηγώντας της στο να κάνει μια ανάρτηση στα social media.

Aυτούσια η ανάρτηση της Θεανώς Δρουσιώτη:

"6 ολόκληρους Μήνες ειμουν και είμαι μια ζωντανή νεκρή γιατί η αδελφή μου τραβούσε τόσο πόνο και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα ούτε εγώ ούτε η οικογένεια μου για να καταφέρει η Χριστίνα μας να σωθεί από αυτήν την κόλαση... Αυτοί όλοι η ΑΧΡΙΣΤΟΙ ΝΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΧΡΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΊΝΕΤΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ για το πως αντιμετωπίζω τη ζωή μου μετά το θάνατο της αδελφής μου μην σας τύχη να περάσετε τα ίδια που πέρασε η δική μου οικογένεια... Ένα έχω να πω ο Θεός να σας συγχωρέσει πραγματικά.. Σας λυπάμαι.. Είστε γεννημένοι με τον σατανά στο αίμα και με παλιά κεφάλια γεμάτα με αμαρτία.. Σας λυπάμαι όμως δεν σας μισώ.. Απλά σας λυπάμαι.. Να θυμάσται ότι η μουσική και η έκφραση χαρίζουν αναμνήσεις και στιγμές και δεν σβήνουν κανένα πόνο!!! Και αυτό θα σας το έλεγε και η μονάκριβη μου αδελφή.  Και πάλι ο Θεός να σας συγχωρέσει.. Ίσως μετανόησετε για τις κακές σας σκέψεις ίσως και όχι. Ο Θεός έχει για όλους μας και ας μην ξεχαμε έτσι? Σε αυτή την ζωή είμαστε περαστικοί ... Εγώ να ξέρετε θα τραγουδάω με την ψυχή μου και θα το αναιβαζω για να τα βλέπετε εσείς.. Άλλωστε αγαπώ την μουσική.. Και αν θέλω να βγω έξω θα βγω..  Η πόρτα της διαγραφής είναι πάνω δεξιά!!"

tothemaonline.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


969