Εικόνα: Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που ήθελε να δολοφονήσει στην Έγκωμη ο Αζέρος εκτελεστής

04.10.2021Μεγάλες διαστάσεις και στο εξωτερικό έχει πάρει η υπόθεση σύλληψης του Αζέρου, ο οποίος συνελήφθη στην Κύπρο μετά από πληροφορίες που ανάφεραν ότι επρόκειτο να εκτελέσει συμβόλαιο δολοφονίας.

Τα Εβραϊκά μέσα μαζικής ενημέρωσης κάνουν λόγο για επιτυχία των Κυπριακών Αρχών που κατάφεραν να αποτρέψουν τη δολοφονία του Ισραηλινού δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία.

Μάλιστα, το Κανάλι 12 προχώρησε και στη δημοπσιοποίηση της ταυτότητας του Ισραηλινού, αναφέροντας ότι πρόκειται για τον Teddy Sagi, ο επιχειρηματίας ο οποίος δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στον χώρο του διαδικτυακού καζίνο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 49χρονος Σάγκι ήταν στόχος σχεδίου δολοφονίας στην Κύπρο λόγω χρεών σε Ρώσους επιχειρηματικούς εταίρους. Η περιουσία του Ισραηλινού επιχειρηματία υπολογίζεται στα 5.4 δισ. Δολάρια, ενώ το 2009 φέρεται να απέκτησε και κυπριακό διαβατήριο με το πρόγραμμα πολιτογραφήσεων.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αζέρος συνελήφθη στις 27 Σεπτεμβρίου σε χώρο πλησίον της επιχείρησης του Ισραηλινού στην Έγκωμη, έχοντας στην κατοχή του πιστόλι με σιγαστήρα. Οι Αρχές διενεργούν έρευνες για εντοπισμό συνεργών του 38χονου, ωστόσο πιστεύετε ότι έχουν εγκαταλείψει το νησί από τη μέρα σύλληψης του Αζέρου.

Επιτυχία θεωρείται η προειδοποίηση της Αστυνομίας στον Ισραηλινό που είχε ως αποτέλεσμα να καταφέρει να φύγει από την Κύπρο με του συνεργάτες του πριν ακόμη συλληφθεί ο ύποπτος δολοφόνος.

Το ΤΑΕ Αρχηγείου συνεχίζει τις έρευνες.

Πηγή: www.tothemaonline.com

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΜαρία Κορτζιά: Στο γήπεδο με τον γιο της με matchy – matchy caps! [εικόνα]

Το throwback make up που πρέπει να δεις αν είσαι καλεσμένη σε γάμο το weekend Διάβασε περισσότερα

Άνετο παντελόνι: To κομμάτι που θα φορέσεις περισσότερο αυτή την εποχή Διάβασε περισσότερα

Μαριλένη Σταύρου: Η matchy – matchy εμφάνιση με την κόρη της, Μαλβίνα! Διάβασε περισσότερα


1087