Απαντήσεις από την νεκροτομή για το πώς πέθανε η άτυχη Έλενα

03.10.2021



Τα αίτια που οδήγησαν στην τραγωδία, με τον φρικτό θάνατο της 32χρονης Έλενας Κυριάκου, μητέρας ενός οκτάχρονου παιδιού, ψάχνει η Αστυνομία, η οποία διενεργεί εξετάσεις, για να συνθέσει το παζλ της υπόθεσης και να καταλήξει στο πώς σημειώθηκε το θανατηφόρο δυστύχημα.

Ο Μολώχ της ασφάλτου, συνεχίζει να θερίζει ασταμάτητα, αφού μέχρι σήμερα από την αρχή του έτους 32 συνάνθρωποι μας σκοτώθηκαν σε θανατηφόρες οδικές συγκρούσεις, με κυριότερη αιτία στις πλείστες περιπτώσεις τον ανθρώπινο παράγοντα.

Στην περίπτωση της άτυχης Έλενας, το τροχαίο σημειώθηκε λίγα λεπτά αφότου έφευγε από πάρτι γενεθλίων, το οποίο έλαβε χώρα σε εστιατόριο που διατηρεί η οικογένειά της, στο σκοπευτήριο της Τερσεφάνου. Ο χάρος, έστησε καρτέρι στην άτυχη 32χρονη, στη συμβολή με τον παλιό δρόμο Λάρνακας-Λεμεσού, αφού σύμφωνα με την Αστυνομία δεν σταμάτησε σε αλτ. Ακολούθως, το όχημα της 32χρονης προσέκρουσε σε δέντρο που βρισκόταν περίπου εννιά μέτρα μακριά και κατέληξε σε παρακείμενο χωράφι.

Στη συνέχεια, το όχημά της τυλίχθηκε στις φλόγες και η άτυχη Έλενα απανθρακώθηκε στα συντρίμμια. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής, τα οποία κατέσβεσαν τη φωτιά και ανέσυραν τη σορό, η οποία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό της.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται, ώστε να διαφανούν οι συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος, ενώ φως στα αίτια θανάτους της θα ρίξει η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού, η οποία θα διενεργηθεί πιθανότατα αύριο, από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα. Από τη νεκροτομή θα διαφανεί κατά πόσον η 32χρονη πέθανε ακαριαία ή λόγω της φωτιάς.

Σε ανάρτησή του, το Κίνημα Ενωμένων Κυνηγών εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του για τον άδικο χαμό της Έλενας Κυριάκου.

«Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια της. Η Έλενα διατηρούσε το εστιατόριο με την οικογένεια της στο σκοπευτήριο Λάρνακας και ήταν πάντα πρόθυμη να μας εξυπηρετήσει με χαμόγελο και ευγένεια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει κορίτσι μας…» 

reporter.com.cy





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


12160