Νίκος Αναστασιάδης: Το συγκινητικό μήνυμα στον Αβέρωφ Νεοφύτου για τον θάνατο του πατέρα του

30.09.2021



Δύσκολες ώρες για τον Αβέρωφ Νεοφύτου καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Περικλής Νεοφύτου. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης έκανε στα social media του την πιο κάτω ανάρτηση:

«Με βαθύτατη θλίψη πληροφορήθηκα το θάνατο του Περικλή Νεοφύτου, πατέρα του στενού μου φίλου και συνεργάτη, Προέδρου του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου.

Η απώλεια αγαπημένων προσώπων αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό. Η σκέψη μου είναι στον φίλο Αβέρωφ, στη Μαρούλα, τη Γαλάτεια, τον Νέστορα και την Ιλιάδα για την απώλεια του αγαπημένου τους πατέρα.

Ο Περικλής Νεοφύτου γεννήθηκε στον Πωμό, στις 22 Απριλίου 1922. Αφιέρωσε ολόκληρη του τη ζωή στην οικογένεια του και ασχολήθηκε επαγγελματικά με τη γεωργία και την κτηνοτροφία. Η ενασχόληση του με τη γη ήταν η μεγάλη του αγάπη.

Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι, πλήρης ημερών. Ευτύχησε να χαρεί 12 εγγόνια και 9 δισέγγονα που του χάρισαν τα πέντε του παιδιά.

Εκφράζουμε, η Κυβέρνηση και εγώ προσωπικά, ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του και κουράγιο σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Αιωνία του η μνήμη.



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


733