Τα αλλάζει το Υπουργείο Υγείας: Rapid Test και οι εμβολιασμένοι! Πότε κλειδώνουν νέα μέτρα;

17.09.2021Εξετάζουν το ενδεχόμενο και rapid τεστ στους εμβολιασμένους για την περίοδο του χειμώνα. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Μέρα Μεσημέρι», η εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείο Υγείας κα. Μαργαρίτα Κυριάκου, είναι ένα ενδεχόμενο που εξετάζεται για το επόμενο διάστημα.

«Αν λάβουμε υπόψη ότι ένα ποσοστό 80% έχει εμβολιαστεί και αναμένεται να προχωρήσει και περισσότερο τις επόμενες εβδομάδες, είναι αναμενόμενο ότι θα αρχίσουμε να εντοπίζουμε κρούσματα και σε εμβολιασμένους», είπε χαρακτηριστικά

Όπως εξήγησε, αν οι μελέτες των μελών τις επιδημιολογικής ομάδας δείξουν ότι άτομα που εμβολιάστηκαν μπορούν να δημιουργήσουν αλυσίδες μετάδοσης, τότε δεν αποκλείεται να εφαρμοστεί το συγκεκριμένο μέτρο.

«Εκείνο που χρειάζεται να εξεταστεί από την επιστημονική επιτροπή, είναι κατά πόσο αυτοί οι εμβολιασμένοι θα έχουν υψηλό υλικό φορτίο, που να μεταδίδουν και να δημιουργούν αλυσίδες σε σχολεία, εργασιακούς και άλλους χώρους.»

https://www.tothemaonline.com/Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΔεν ξέρετε πώς να φορέσετε τα headband σας; Η Δούκισσα Νομικού έχει τις απαντήσεις

Μαρία Κορτζιά: Στο γήπεδο με τον γιο της με matchy – matchy caps! [εικόνα] Διάβασε περισσότερα

Το throwback make up που πρέπει να δεις αν είσαι καλεσμένη σε γάμο το weekend Διάβασε περισσότερα

Άνετο παντελόνι: To κομμάτι που θα φορέσεις περισσότερο αυτή την εποχή Διάβασε περισσότερα


3262