Πατέρας και γιος στη Λευκωσία διασωληνώθηκαν σε διάστημα λίγων ωρών

16.09.2021



Πατέρας και γιος διασωληνώθηκαν σε διάστημα λίγων ωρών και δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, του Νοσοκομείου Λευκωσίας. Και οι δύο, ηλικίας 64 και 33 χρόνων αντίστοιχα, προσβλήθηκαν από κορωνοϊό και νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου. Στο ίδιο νοσοκομείο, νοσηλευόταν και η μητέρα, η κατάσταση της υγείας της οποίας, είναι ευτυχώς καλύτερη και πήρε ήδη εξιτήριο.

Η κατάσταση της υγείας του 64χρονου και του 33χρονου παρουσίασε, όπως ανέφερε η Διευθύντρια του Νοσοκομείου Αμμοχώστου, Αμαλία Χατζηγιάννη ραγδαία επιδείνωση, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να διασωληνωθούν σε διάστημα λίγων ωρών και να μεταφερθούν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λευκωσίας. Όπως ανέφερε η κ. Χατζηγιάννη όλη η οικογένεια ήταν ανεμβολίαστη.

Σημειώνεται ότι συνολικά, στα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ νοσηλεύονται 108 ασθενείς της νόσου COVID-19, εκ των οποίων οι 43 σε σοβαρή κατάσταση ή σε συνθήκες Αυξημένης Φροντίδας. Από τους 43 ασθενείς που είναι σε σοβαρή κατάσταση, οι 19 είναι διασωληνωμένοι σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και οι 24 σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Έντεκα post-COVID ασθενείς που έπαψαν να είναι μολυσματικοί (αποχαρακτηρισμένα περιστατικά), συνεχίζουν εν τω μεταξύ να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε σοβαρή κατάσταση λόγω COVID, σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας στα Γενικά Νοσοκομεία Λευκωσίας και Λεμεσού.

reporter.com.cy



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


855