Πρώην διεθνής της Ομόνοιας ο Κύπριος που συνελήφθη για πλαστογραφία! Αρνήθηκε να τον παραδώσουν στην Κύπρο

15.09.2021



Σε εξέλιξη οι διαδικασίες για έκδοση του 43χρονου στην Κύπρο από την Ελλάδα, όπου συνελήφθη την περασμένη εβδομαδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ο 43χρονος Ελληνοκύπριος πρώην ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, αρνήθηκε να δώσει την συγκατάθεση του ώστε να μεταφερθεί στην Κύπρο, για να εκδικαστούν οι υποθέσεις του που διαπράχθηκαν πριν από 12 χρόνια.

Στην περίπτωση αυτή, δηλαδή της μη συγκατάθεσης του ιδίου, η Ελληνική Αστυνομία προχωρεί σε δικαστικές διαδικασίες έτσι ώστε να εξασφαλισθεί η έκδοση διατάγματος για αποστολή του συλληφθέντα στην Κύπρο. Η διαδικασία αυτή μπορεί να διαρκέσει από δύο μέχρι και τρεις μήνες, κάτι που δεν θα ήταν απαραίτητο να γίνει στην περίπτωση που ο 43χρονος έδινε την συγκατάθεση του (εντός 10 ημερών θα τον παραλάμβανε η Αστυνομία της Κύπρου).

Υπενθυμίζουμε ότι ο 43χρονος κατά το έτος 2009 κατάφερε να αποσπάσει επιταγές που το ποσό τους ανερχόταν στις 237 χιλιάδες ευρώ από πρακτορείο στοιχημάτων στην Λευκωσία. Στη συνέχεια τις εξαργύρωσε και εξαφανίστηκε από το νησί με τις Αρχές να τον καταζητούν τα τελευταία 12 χρόνια, ενώ εναντίον του είχε εκδοθεί και ευρωπαϊκό ένταλμα.

Εναντίον του υπάρχουν επτά ποινικές υποθέσεις που αφορούν πλαστογραφία, απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και κλοπής. Πάντως ο 43χρονος φαίνεται να ζούσε και να εργαζόταν στην Ελλάδα στον τομέα του ποδοσφαίρου, χωρίς ωστόσο να γίνει αντιληπτό ότι ήταν καταζητούμενος.

tothemaonline.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1374