Έλενα Πολυχρονοπούλου: Ο μυστηριώδης πληροφοριοδότης που την κάρφωσε, οι επώνυμοι πελάτες και τα κολομβιανά καρτέλ

14.09.2021Ο μυστηριώδης πληροφοριοδότης της Ασφάλειας, το πελατολόγιο με τα «επώνυμα ρουθούνια» της παραλιακής και του Κολωνακίου αλλά και ο ελληνικός βραχίονας των κολομβιανών καρτέλ που έδωσε στον ποσοσφαιριστή τη μαύρη βαλίτσα με 7,8 κιλά κοκαΐνης είναι το πεδίο ερευνών της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής για να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση.

Το ερώτημα που προσπαθούν να απαντήσουν οι αξιωματικοί είναι ποιος ήταν τελικά ο ρόλος της 28χρονης Λένιας Πολυχρονοπούλου και του 32χρονου Δημήτρη Ρεγκινίδη καθώς είναι βέβαιοι ότι γύρω τους κινείται το μεγαλύτερο ίσως κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης της Αθήνας. Φυσικά, τα σχεδόν 8 κιλά καθαρής κοκαΐνης των 800.000 ευρώ, είναι μια τεράστια ποσότητα που δεν την ακουμπά κάποιος αν δεν υπάρχουν εγγυήσεις από τα μεγάλα κεφάλια. Επίσης αυτό που θέλουν να εξακριβώσουν είναι ποιο ήταν το «βαθύ λαρύγγι» που έδωσε στο πιάτο των αρχών το ζευγάρι και για ποιο λόγο προέβη σε αυτή την αποκάλυψη με κίνδυνο όπως είπε της ζωής του.

Την ίδια ώρα το ζευγάρι περαμένει στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ περιμένοντας τη μεταγωγή στις φυλακές με τον ποδοσφαιριστή να επισημαίνει μεσώ του δικηγόρου του κ. Σταύρου Γεωργόπουλου στο protothema.gr πως «Μέτα από επικοινωνία που είχα σήμερα με τον εντολέα μου, μου επανέλαβε ότι νιώθει υπεύθυνος για την κράτηση της συγκατηγορουμένης του. Αισθάνεται επίσης την ανάγκη να διευκρινίσει ότι η παγίδευση του προήλθε αποκλειστικά και μόνον από αυτούς που του άφησαν τη βαλίτσα στο πεζοδρόμιο χωρίς καμιά αιχμή και κανέναν υπαινιγμό για τυχόν ευθύνη των αξιωματικών της δίωξης ναρκωτικών στους οποίους έχει εμπιστοσύνη ότι κατά την εξέλιξη της έρευνάς τους θα διαλευκάνουν ότι ο ρόλος του υπήρξε δευτερεύων και περιφερειακός».

Πηγή-Ρεπορτάζ: www.protothema.grΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΤο throwback make up που πρέπει να δεις αν είσαι καλεσμένη σε γάμο το weekend

Άνετο παντελόνι: To κομμάτι που θα φορέσεις περισσότερο αυτή την εποχή Διάβασε περισσότερα

Μαριλένη Σταύρου: Η matchy – matchy εμφάνιση με την κόρη της, Μαλβίνα! Διάβασε περισσότερα

Cyprus Eating Awards 2020: 10 εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε από τη λαμπερή βραδιά Διάβασε περισσότερα
309