Θερίζει ο Μολώχ της ασφάλτου… Νέο θανατηφόρο, νεκρός στρατιώτης

04.09.2021



Ασταμάτητο ρέει το αίμα στην άσφαλτο, αφού μέσα σε λίγη μόνο ώρα, σημειώθηκε και δεύτερη τραγωδία. Αυτή τη φορά στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στο έδαφος των Βρετανικών Βάσεων, στο Ακρωτήρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα, όταν όχημα, στο οποίο επέβαιναν τρεις νεαροί στρατιώτες των Βρετανικών Βάσεων και κινούνταν προς το δρόμο Κολοσσίου-Ακρωτηρίου, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμές συνθήκες, προσέκρουσε σε δέντρα και ακινητοποιήθηκε σε χωράφι.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων, καθώς επίσης και Πυροσβεστική, καθώς χρειάστηκε η παρέμβασή τους για απεγκλωβισμό των επιβαίνοντων. Οι τρεις στρατιώτες μεταφέρθηκαν σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του ενός.

Εκπρόσωπος των Βρετανικών Βάσεων, σε δηλώσεις του, ανέφερε πως «είναι με λύπη που επιβεβαιώνουμε ότι ένας στρατιώτης, που υπηρετεί στις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο, έχει πεθάνει σε τροχαίο δυστύχημα. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του».

Όπως τόνισε ο εκπρόσωπος των Βάσεων, στο τροχαίο δεν ενεπλάκη άλλο όχημα. Η Αστυνομία των Βάσεων διερευνά την υπόθεση.

reporter.com.cy



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1111