Bαρύ πένθος για τον 25χρονο Ανδρέα από την Ξυλοφάγου που έφυγε πριν λίγες ώρες σε τρομακτικό τροχαίο

31.08.2021



Άλλο ένα μαύρο ξημέρωμα… Άλλη μια οικογένεια ντύθηκε στα μαύρα, αφού ένα νέο παιδί, έσβησε στην άσφαλτο, μετά από τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη με τη μοτοσικλέτα του. Ο 25χρονος Ανδρέας Κότα, από την Ξυλοφάγου, έσβησε τόσο νωρίς στην άσφαλτο.

Ήταν γύρω στις 2:45 τα ξημερώματα, όταν ο άτυχος νέος κινείτο στον δρόμο από την Ξυλοφάγου προς την Αγία Νάπα, όταν σε κάποια στιγμή στην οδό Μιχαλάκη Βραχίμη στην Ξυλοφάγου, συγκρούστηκε κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, με σκυβαλοφόρο όχημα, που οδηγούσε 45χρονος. Όπως προκύπτει από τις έρευνες, το σκυβαλοφόρο φαίνεται να ανέκοψε την πορεία του 25χρονου, ο οποίος συγκρούστηκε με το όχημα και εκτινάχθηκε στην άσφαλτο και τραυματίστηκε θανάσιμα. Δυστυχώ, ο άτυχος Ανδρέας, δεν έφερε προστατευτικό κράνος.

Η μοτοσικλέτα του, τυλίχθηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον άτυχο 25χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στον 45χρονο οδηγό του σκυβαλοφόρου, διενεργήθηκε έλεγχος άλκοτεστ με μηδενική ένδειξη, ενώ αναμένεται να συλληφθεί για το θανατηφόρο δυστύχημα.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 25χρονου, θα διαφανούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του. Σημειώνεται ότι ο άτυχος Ανδρέας ήταν αρραβωνιασμένος.

Ο άτυχος Ανδρέας, είναι το 26ο θύμα που έσβησε στην άσφαλτο για το 2021, σε 25 θανατηφόρες οδικές συγκρούσεις.

Πηγή: reporter.com.cy





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


4114