Μάριος Πάτσαλος: Απαντήσεις στα "γιατί" για το θάνατο του αδικοχαμένου 30χρονου δύτη

30.08.2021



Σε βαρύ πένθος βύθισε φίλους, συγγενείς και γνωστούς του 30χρονου Μάριου Πάτσαλου, η είδηση θανάτου του, μετά τις αγωνιώδεις προσπάθειες για εντοπισμό του στη θάλασσα της Λάρνακας όπου και χάθηκαν τα ίχνη του το Σάββατο, για να εντοπιστεί τελικά λίγο πριν το μεσημέρι της Κυριακής νεκρός σε βάθος 18 μέτρων.

Συγκεκριμένα, ο 30χρονος δύτης εντοπίστηκε λίγο πριν τις 11:30 το πρωί από ναυαγοσώστες που έπλεαν σε σκάφος, στη θαλάσσια περιοχή αεροδρομίου Λάρνακας, σε βάθος 18 μέτρων και μεταφέρθηκε στο Λιμάνι Λάρνακας. Από εκεί διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου πιστοποιήθηκε ο θάνατός του.


Απαντήσεις στα "γιατί" για το χαμό του 30χρονου αναμένεται να δώσει η νενομισμένη νεκροτομή η οποία θα διενεργηθεί επί της σορού του από τον Ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους, πιθανόν τη Δευτέρα.

Ο άτυχος δύτης είχε μεταβεί στη θαλάσσια περιοχή της Λάρνακας για ψάρεμα μαζί με άλλα πρόσωπα, όταν κάποια στιγμή βούτηξε στο νερό με το ρολόι να γυρνά και τον 30χρονο να μην επιστρέφει. Τότε σήμανε ο συναγερμός.


Από την πρώτη στιγμή, στις 12:40 όταν το ΚΣΕΔ έλαβε την πληροφορία για αγνοούμενο δύτη, ενεργοποιήθηκε άμεσα το Εθνικό Σχέδιο Έρευνας και Διάσωσης «ΝΕΑΡΧΟΣ» και στήθηκε γιγαντιαία επιχείρηση εντοπισμού του.

Στις επιχειρήσεις εντοπισμού συμμετείχαν ελικόπτερο Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων Αστυνομίας, Μονάδα Υποβρυχίων Καταστροφών της Εθνικής Φρουράς με σκάφος και ομάδα δυτών, Λιμενική & Ναυτική Αστυνομίας με σκάφη και ομάδα δυτών, Ναυαγοσώστες επαρχιακής Διοίκησης Λάρνακας με σκάφη ΕΜΑΚ με σκάφη και ομάδα δυτών, Πεζές Ομάδες Έρευνας Πολιτικής Άμυνας, Πεζά Περίπολα Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, Εθελοντικές Ομάδες με μικρά σκάφη και δύτες.

Περισσότερα στο: https://www.alphanews.live



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




3217