Μεγάλη αγωνία για τον 28χρονο δύτη στη Λάρνακα που παραμένει άφαντος

28.08.2021



Εξακολουθεί να αγνοείται η τύχη του 28χρονου δύτη, ο οποίος χάθηκε στην περιοχή Πύργου του Αεροδρομίου Λάρνακας, το μεσημέρι του Σαββάτου, 28 Αυγούστου. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, στην επιχείρηση Ε-Δ στη θαλάσσια περιοχή πλησίον του Αεροδρομίου Λάρνακας, για εντοπισμό αγνοούμενου δύτη, σας ενημερώνουμε ότι δεν έχει εντοπιστεί οτιδήποτε σχετικό με το αγνοούμενο άτομο και οι έρευνες θα συνεχιστούν αύριο, με το πρώτο φως, με συμμετοχή τόσο αεροναυτικών δυνάμεων για έρευνα επιφανείας όσο και δυτών για έρευνα βυθού.

Υπενθυμίζουμε ότι Στις 28 Αυγούστου 2021 και ώρα 12:40, το ΚΣΕΔ Λάρνακας έλαβε πληροφορία που αφορούσε σε αγνοούμενο δύτη (28χρονο Κύπριο πολίτη) στη θαλάσσια περιοχή πλησίον του Αεροδρομίου Λάρνακας.

Το ΚΣΕΔ ενεργοποίησε άμεσα το Εθνικό Σχέδιο Έρευνας και Διάσωσης «ΝΕΑΡΧΟΣ», αποστέλλοντας στην περιοχή αεροναυτικά μέσα και ομάδες δυτών, τα οποία διεξάγουν επιχειρήσεις Έρευνας προς εντοπισμό του αγνοούμενου.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν ένα ελικόπτερο της Μοίρας Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας με εξειδικευμένο νοσηλευτή της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων, σκάφος της Λ&ΝΑ Λάρνακας με ομάδα δυτών, ομάδες δυτών της της Εθνικής Φρουράς (ΜΥΚ) και της ΕΜΑΚ, περίπολα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας και σκάφη με ναυαγοσώστες της Επαρχιακής Διοίκησης Λάρνακας και μέλη της ομάδας διάσωσης του αεροδρομίου Λάρνακας.

tothemaonline.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1424