Διπλή τραγωδία… Μητέρα και γιος έφυγαν με διαφορά δεκαπέντε ημερών από κορωνοϊό

27.08.2021



Τη μάχη για τη ζωή, μόλις είκοσι μέρες μετά τη μητέρα του, έχασε άλλος ένας νέος άνθρωπος, μετά από μάχη με τον κορωνοϊό, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του.

Πρόκειται για τον 46χρονο Πανίκκο Νεοφύτου από τη Λάρνακα, ο οποίος νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, δίνοντας τη δική του μάχη με τον COVID-19. Παρά την προσπάθειά του να κρατηθεί εν ζωή, ο άτυχος Πανίκκος δεν τα κατάφερε, αφήνοντας πίσω του σύζυγο και δύο παιδιά, ένα εκ των οποίων ανήλικο.

Σε ανάρτησή του, ο Βουλευτής Νίκος Κέττηρος, έγραψε, «απίστευτο. Χάσαμε τον Πανίκκο. Πάρα τον αγώνα που έδωσες δεν τα κατάφερες φίλε μου. Ήμασταν μαζί από το νηπιαγωγείο στο Κίτι. Από την πρώτη μέρα. Μαζί με τον Πάμπο, τον Πέτρο, την Φλωρά, την Δώρα, τον Κώστα και τόσους άλλους. Που πας τώρα ρε Πανίκκο μου;»

Ο βουλευτής ανέφερε ακόμα πως «έρχονται όλα μπροστά μου τώρα. Σαν ταινία. Από όταν ήμασταν 5 χρόνων. Μέχρι πρόσφατα όταν έβαλες το λιθαράκι σου όταν χρειάστηκα εγώ βοήθεια. Με πρωτοβουλία δική σου. Το μεγαλείο της ανθρωπιάς σου και το ήθος σου, το ανέδειξε ο αγώνας που έδινες αγόγγυστα. Καθημερινά.  Αιωνία σου ή μνήμη φίλε. Να πας στο καλό. Κουράγιο στη σύζυγο και στα παιδιά σου».

Πάντως, το παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στην οικογένεια του άτυχου 46χρονου είναι ασύλληπτο, αφού πριν είκοσι μέρες έχασε την μητέρα του από κορωνοϊό, ενώ έξι μήνες προηγουμένως έχασε και τον πατέρα του από άλλη ασθένεια.

reporter.com.cy





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1071