Σωτήρα: Θλίψη και δεκάδες μηνύματα για τον χαμό του Γιώργου Δημητρίου από κορωνοιό!

26.08.2021



Δεκάδες είναι τα συλλυπητήρια μηνύματα φίλων του Γιώργου Δημητρίου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που έφυγε τόσο άδικα μετά από μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό άνθρωπο που όσοι τον γνωρίζουν μόνο τα καλύτερα έχουν να πουν στη Σωτήρα αλλά και ευρύτερα στην επαρχία Αμμοχώστου όπου διατηρούσε αλυσίδα υπεραγορών.

Από χθες κι από την πρώτη ώρα της είδησης του θανάτου τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατακλύστηκαν από μηνύματα από φίλους και γνωστούς που μιλούσαν για τον εξαιρετικό χαρακτήρα του Γιώργου.
 
Σύμφωνα με ανάρτηση φίλου του άτυχου Δημητρίου, επρόκειτο για ένα άτομο χωρίς υποκείμενα νοσήματα, που ωστόσο καθυστέρησε να πάει στο νοσοκομείο για θεραπεία, αφού όπως αναφέρει χαρακτηριστικά έπαιρνε συνταγές από γιατρούς τους οποίους χαρακτηρίζει «τσαρλατάνους». «Γιατί καλε μου φίλε δεν άκουγες τις παρακλήσεις μας και να εμβολιαστείς», αναφέρει επίσης η ανάρτηση.Όσο περνούσαν οι μέρες, σύμφωνα με την ανάρτηση, η κατάσταση του άτυχου Γιώργου Δημητρίου χειροτέρευε, και η εισαγωγή του στο Νοσοκομείο όπως αναφέρει έγινε αργά.Ο Γιώργος Δημητρίου καταλείπει σύζυγο και 3 παιδιά.

Δείτε αυτούσια την σχετική ανάρτηση:

«Γιωργο μου έφυγες πολύ νωρίς για το αιώνιο ταξίδι αφήνοντας πίσω σου τα τρία σου μωρά και την γυναίκα σου στην ηλικία των 46 χρόνων. Γιατί καλέ μου φίλε δεν άκουγες τις παρακλήσεις μας και να εμβολιαστείς. Γιατί καλέ μου φίλε δεν πήγες νοσοκομείο από τις πρώτες ημέρες και έμεινες σπίτι και παίρνοντας συνταγές από ηλίθιους τσαρλατάνους; Τώρα αυτοί που σε πήραν στον λαιμό τους τι έχουν να πουν; Μου έλεγες ότι είσαι σε πολύ καλά χέρια και δεν χρειάζεσαι νοσοκομείο.
Οι μέρες όμως περνούσαν φίλε μου και η κατάσταση σου χειροτέρευε. Ήδη ο κορονοιος και τα φάρμακα που επερνες σου έκαναν πολύ μεγάλη ζημιά. Ήσουν υγειεστατος χωρίς υποκείμενα νοσήματα αλλά άργησες καλε μου φίλε πολύ να αποφασίσεις να πας στο νοσοκομείο για θεραπεία και ήταν ήδη αργά. Αιώνια σου η μνημη φιλάρα μου και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.»


Διαβάστε περισσότερα στο Famagusta.News 





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




3159