Είμαστε όλοι περήφανοι: Η 25χρονη Άντρη από τη Λάρνακα πάλεψε και βγήκε νικήτρια

24.08.2021



Τον Σεπτέμβριο του 2020 ετοιμάζονταν να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας, όμως η μοίρα είχε άλλα σχέδια. Ο γάμος αναβάλλεται λόγω της πανδημίας και δύο μήνες μετά έρχεται αντιμέτωπη με τον καρκίνο. Η 25χρονη Άντρη από τη Λάρνακα, τους τελευταίους 7 μήνες πάλευε με τη θανατηφόρα ασθένεια και κατάφερε να βγει νικήτρια.

Ο δρόμος μακρύς, όμως η θέληση για ζωή, το πείσμα και τα όνειρα της την κράτησαν δυνατή να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει. Συνοδοιπόροι στο ταξίδι της, η οικογένεια της, που από την πρώτη στιγμή την στήριξαν.

Η Άντρη μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μοιραζόταν τα όσα περνούσε, δίνοντας δύναμη και σε άλλους που περνούσαν τα ίδια να συνεχίζουν να πολεμούν.

Μιλώντας στο SigmaLive, η Άντρη Χαλλουμά ανέφερε τα εξής: «Ήθελα να δώσω δύναμη σε αυτά τα άτομα που περνούσαν το ίδιο γιατί κάπως έτσι βρήκα και εγώ τη δύναμη στην αρχή».

Όπως ανέφερε η περιπέτεια της ξεκίνησε στις 30 Νοεμβρίου του 2020, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής.

«Χρειάστηκα να μεταβώ στις πρώτες βοήθειες γιατί δεν ένιωθα καλά.  Είχα πυρετό, δύσπνοια και έκανα εμετούς. Στην αρχή νομίζαμε πως ήταν κορωνοϊός, γιατί τα συμπτώματα ήταν κοινά. Μετά από αρκετές εξετάσεις, ακτινογραφίες, αναλύσεις και καρδιογραφήματα αντιλήφθηκαν πως δεν ήταν κορωνοϊός». «Μετέπειτα υποβλήθηκα σε αξονικό όπου οι γιατροί αντιλήφθηκαν κάτι που τους ανησύχησε».

«Μεταφέρθηκα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και μετά τη βιοψία, διαγνώστηκαν με μια μορφή καρκίνου που ονομάζεται non-hodgkins lymphoma.  Αμέσως άρχισα χημειοθεραπεία. Η πρώτη ήταν στις 12 Δεκεμβρίου του 2020. Η θεραπεία μου ήταν 6 κύκλοι από χημειοθεραπείες και 20 από ακτινοθεραπείες».

Αξιοθαύμαστη είναι η στάση που κράτησε η οικογένεια της, με τους γονείς, τα αδέρφια και τον αρραβωνιαστικό της, να «γιορτάζουν» κάθε μάχη που κέρδιζε με τη θανατηφόρα ασθένεια.

Σήμερα η Άντρη, μετά από 7 μήνες μάχης, ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, πραγματοποιώντας αυτό που πέρσι χρειάστηκε να αναβάλει.

Πηγή: Sigmalive





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1519