Βίντεο: Επική γκάφα καθώς η Στέλλα Στυλιανού μιλούσε με συνάδερφο της και το νέο συνεργάτη της Μενεγάκη

24.08.2021



Στο δελτίο ειδήσεων του ΜΕGA, το μεσημέρι της Τρίτης (24/8) έκαναν λάθος στο όνομα του δημοσιογράφου και παρουσιαστή του σταθμού αλλά και συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη.   Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μούτσος, εμφανίστηκε στο παράθυρο για να δώσει το ρεπορτάζ του και ένα μικρό λάθος που έγινε στο όνομά του δεν πέρασε απαρατήρητο και σίγουρα αποτελεί επική γκάφα καθώς συχνά γίνονται τέτοια λάθη σε ζωντανά προγράμματα αλλά σπάνια σε ονόματα συνεργατών μέσα από τον ίδιο το σταθμό.  Αντί για Γιάννης Μούτσος λοιπόν διαβάσαμε Γιάννης Μούτσιος και αυτό δεν διοθρώθηκε όση ώρα εκείνος ήταν στον αέρα.

Να θυμίσουμε πως ο Γιάννης Μούτσος είναι ένας έμπειρος δημοσιογράφος και παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του MEGA και από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα τον βλέπουμε και στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη, όπου θα παρουσιάζει την ειδησεογραφική ατζέντα της ημέρας.

Ο Γιάννης Μούτσος γεννήθηκε το 1978 στην Τρίερ της Γερμανίας, από γονείς μετανάστες. Σπούδασε στην Αγγλία. Έχει πτυχίο στα πολυμέσα και την δημοσιογραφία και μεταπτυχιακό στην τηλεοπτική παραγωγή. www.gossip-tv.gr

 



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




2144