Αφροδίτη Μπάρμπα: Η στιγμή που η Ελληνίδα μοντέλο φθάνει στο δικαστήριο! Αρνείται τα πάντα για τα ναρκωτικά

24.08.2021



Έλαβε και πήρε προθεσμία για την Πέμπτη το πρωί προκειμένου να απολογηθεί το μοντέλο Αφροδίτη Μπάρμπα που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών.

Ο δικηγόρος της Ανδρέας Θεοδωρόπουλος είπε στο protothema.gr«Δηλώνει και είναι αθώα. Θα αποδειχθεί από την ανάκριση ότι όλη αυτή η υπόθεση έχει κατασκευαστεί από εχθρική πλευρά. Αρκετές πλευρές ήθελαν η συγκεκριμένη εντολέας μου να έχει αυτή την κατηγορία εις βάρος της και γι αυτό το λόγο υπάρχουν και προειδοποιητικά μηνύματα εναντίον της ενάμιση μήνα πριν, ότι θα καταστραφεί η ζωή της, ότι θα καταστραφεί το παιδί της και η ίδια. Δηλώνουμε λοιπόν ότι θα αποδειχθεί από τη διαδικασία ότι είναι αθώα και θα γίνουν και συγκεκριμένες πραγματονωμοσύνες αν το αυτοκίνητο έχει διαρρηχθεί ή όχι».

Πληροφορίες του protothema. gr αναφέρουν πως οι δικηγόροι της κ. Ανδρέα Θεοδωρόπουλο και Αικατερίνη Δήμου  θα στηρίξουν την υπερασπιστική της γραμμή στους εξής άξονες: Θα αρνηθεί οποιαδήποτε σχέση με ουσίες, ισχυριζόμενη ότι δεν έχει υπάρξει ποτέ χρήστης ναρκωτικών. Θα επικαλεστεί το λευκό της ποινικό μητρώο και θα αποδώσει την ύπαρξη της «λευκής κυρίας» σε ενέργεια που έγινε από τρίτα πρόσωπα με σκοπό να τη βλάψουν. Σε ο, τι έχει να κάνει με το σκηνικό οι πληροφορίες λένε ότι πήγαινε σε ένα πάρτι, θα πει ότι σταμάτησε άμεσα στο σήμα των αρχών, κάτι που θα ισχυριστεί ότι δεν θα έκανε αν κουβαλούσε ναρκωτικά ενώ δεν οπλοφορούσε.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως θα αναφερθεί σε κάποια συμβάντα πριν από περίπου ενάμιση μηνά οπού δεχόταν απειλές με κάποιους να την προειδοποιούν ότι θα την καταστρέψουν ενώ ο συνήγορος της αναμένεται να ζητήσει και το άνοιγμα των λογαριασμών της.

Για το θηριώδες Range Rover, ο συνήγορος της αναφέρει πως δικαιολογείται η κατοχή του καθώς αγοράστηκε με ένα έμβασμα που είχε λάβει από τον πρώην σύζυγο της.
 



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1187