Τραγωδία: Ο 33χρονος κούκλος ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του!

18.08.2021



Νεκρός μέσα στο σπίτι του βρέθηκε ο 33χρονος Αυστραλός ηθοποιός Francis Mossman.Ο νεαρός καλλιτέχνης που καταγόταν από τη Νέα Ζηλανδία αλλά ζούσε στο Σίδνεϊ πρωταγωνιστούσε στη δημοφιλή σειρά The Horizon και στο Shortland Street.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Daily Mail, ο Francis Mossman που βρέθηκε το Σάββατο νεκρός μέσα στο σπίτι του έδινε μία προσωπική μάχη με την ψυχική του υγεία. Η αιτία του θανάτου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, ωστόσο εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Λέγεται ότι ο νεαρός καλλιτέχνης ήταν φοβερά επηρεασμένος από την πανδημία του κορονοϊού και τις δύσκολες στιγμές που έφερε στη ζωή του.

Ο φίλος και συμπρωταγωνιστής του στη σειρά The Horizon, Paul Layton, έκανε μία συγκινητική ανάρτηση για την απώλειά του. 

“Francis Mossman αγόρι μου, ήσουν ο πιο γλυκός μου φίλος. Με πονάει τόσο πολύ που ακούω ότι πέθανες. Αυτός ο κόσμος δεν φαίνεται τόσο φωτεινός χωρίς εσένα. Μακάρι να ήμουν εκεί για εσένα περισσότερο. Πάντα θα βλέπαμε ο ένας τον άλλον στο δρόμο, όλη την ώρα, απλώς συναντούσαμε ο ένας τον άλλον και η ζωή μου ήταν πάντα καλύτερη εξαιτίας αυτού. Μερικές φορές ένιωθα ότι βρεθήκαμε ο ένας στον άλλον στο σκοτάδι όλων αυτών.

Νομίζω ότι θα σε αναζητώ στο πλήθος για το υπόλοιπο της ζωής μου, παλιέ μου φίλε. Εάν υπάρχει ζωή μετά θάνατον, ελπίζω να σε έχω στον δρόμο μου για πάντα! Στέλνω την αγάπη μου στην οικογένεια και τους φίλους σου”, έγραψε ο Paul Layton.

www.glance.gr/





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2177