Γυναίκα στην Κύπρο πέθανε ενώ περίμενε να εμβολιαστεί – «Αν προλάβαινε θα έλεγαν ότι είναι από το εμβολίο»

16.08.2021



Μια τραγική στιγμή που σημειώθηκε στην Κύπρο δημοσιοποίησε ο παιδίατρος Αδάμος Χατζηπαναγή, σε αναφορές του στο κρατικό ραδιόφωνο. Ο Δρ. Χατζηπαναγή αναφέρθηκε στα θέματα που προκύπτουν από τον εμβολιασμό και εξήγησε την σημαντικότητα της χορήγησης εμβολίων, μιλώντας και για όσους είναι κατά και αμφισβητούν την ασφάλεια τους.

Μιλώντας για τα πιο πάνω δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε περιστατικό που σημειώθηκε στην Κύπρο, όπου ηλικιωμένη γυναίκα ανέμενε στην σειρά για να της χορηγηθεί η πρώτη δόση του εμβολίου και λίγο πριν φτάσει η στιγμή του εμβολίου της υπέστη ανακοπή καρδίας με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Αν το συγκεκριμένο επεισόδιο ανακοπής συνέβαινε αμέσως μετά την χορήγηση του εμβολίου, ο κάθε ένας θα έλεγε ότι το έπαθε από το εμβόλιο εξήγησε ο Δρ. Χατζηπαναγή, θέλοντας να εκφράσει τη δυσαρέσκεια του για όσα ακούγονται για την ασφάλεια των εμβολίων.

Μάλιστα, ο παιδίατρος τόνισε πως οι γιατροί θα πρέπει να ενημερώνονται συνεχώς και να είναι προσεκτικοί στα όσα λένε και συστήνουν στους ασθενείς τους.

tothemaonline.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1497