Σε «συναγερμό» η Αστυνομία με την εξαφάνιση 16χρονου και 50χρονης - Φωτογραφίες τους στη δημοσιότητα

12.08.2021



Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του MISENGA LOKWA LORDY, 16 ετών, από το Κογκό, ο οποίος απουσιάζει από το χώρο διαμονής του, στη Λευκωσία, από τη 1μ.μ. χθες 29/7/2021. Ο ελλείπον περιγράφεται ως ύψους 1.65 περίπου, με κοντά μαλλιά. Την τελευταία φορά που θεάθηκε φορούσε μαύρη φανέλα, κοντό τζιν παντελόνι και παντόφλες, ενώ φέρει σκουλαρίκι στο αριστερό αφτί.

Καταγγέλθηκε επίσης, στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από τις 5/08/2021 από τον χώρο διαμονής της στη Λευκωσία, η Heendniya Hewage Priyanka Nirmali, 50 ετών από τη Σρι Λάνκα. Η ελλείπουσα περιγράφεται ως ύψους 1.60μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, με μαύρα μαλλιά. Κατά την ώρα της αναχώρησής της, φορούσε μαύρο κοντομάνικο φόρεμα και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στον αριθμό τηλεφώνου 22-802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

tothemaonline.com





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


3010