Σοκάρει αυτόπτης μάρτυρας του φονικού στο Γέρι: «Ελάλεν τους φύετε τζαι να πιάω το σιηπέτο να σας παίξω…»

11.08.2021



Συγκλονίζει η μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα που βρισκόταν στο σημείο που σημειώθηκε η εν ψυχρώ εκτέλεση στο Γέρι, με θύμα 29χρονο γιο και τραυματία τον 52χρονο πατέρα του, ο οποίοι πυροβολήθηκαν από 58χρονο γείτονά τους.

Μιλώντας στον REPORTER, πρόσωπο το οποίο θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του και έζησε στιγμή προς στιγμή την τραγωδία, σκιαγράφησε τον δράστη ως ένα πρόσωπο που προκαλούσε προβλήματα στη γειτονιά, με την οικογένεια των θυμάτων που διέμεναν δίπλα, να ζουν δύσκολες στιγμές.

«Η οικογένεια που ήταν δίπλα του είναι πολύ εντάξει άτομα, αλλά έμπλεξαν με ένα ψυχοπαθή γείτονα. Δεν είναι ο ζήλος, δεν είναι ο φθόνος. Είναι ένας ψυχοπαθής. Αν ήταν εκεί που έπρεπε από πριν δεν θα φτάναμε σε αυτό το σημείο».

«Ελάλεν τους φύετε τζαι να σας παίξω»

Παρότι η ίδια δεν τους άκουσε να μαλώνουν στο παρελθόν, εντούτοις από τη μέρα που μετακόμισε στη γειτονιά, πριν λίγα χρόνια, ενημερώθηκε για την περίπτωση του δράστη, από άλλα πρόσωπα, τα οποία της ανέφεραν ότι είχε κάποια προβλήματα με τους γείτονες.

Η μάρτυρας, το πρωί της Τετάρτης, γύρω στις 8:30, άκουσε φωνές και αμέσως βγήκε από το σπίτι να δει τι συμβαίνει. Τότε διαπίστωσε ότι ο δράστης είχε έντονη λογομαχία με τον 29χρονο.

«Η οικογένεια δίπλα του ταλαιπωρείτο, γιατί αυτός δεν ήταν καλά. Ο 29χρονος που πέθανε δυστυχώς, του φώναζε έκαμες μου το σπίτι άχρηστο, δουλεύκω μέρα νύχτα για να το κάμω. Μετά ήρτε και ο παπάς του μιτσή, εφκήκε η γειτονιά έξω και συνέχισαν να φωνάζουν.

Τότε είπεν τους φύετε εν να πιάσω το σιηπέττο τζαι να σας παίξω. Τζίνη την ώρα εγώ έπιασα το τηλέφωνο να μιλήσω με την Αστυνομία, να την ενημερώσω τζαι άκουσα τους πυροβολισμούς. Θκυό πυροβολισμούς. Έπαιξεν τους. Τον μικρό δεν τον είδα, δεν ήταν στο οπτικό μου πεδίο. Είδα μόνο τον πατέρα που έπεσε μες το δρόμο. Μόλις τους εσκότωσε εβούρισε να φύει που την πίσω πάντα του σπιτιού τζαι ακινητοποιήσαν τον τζιαμέ τζαι εσυλλάβαν τον.

Οι γείτονες μόλις τους έπαιξε αρκέψαν τζαι φωνάζαν τζαι ετρέχαν να φύουν που τζιαμέ. Μετά ήρτεν η Αστυνομία, ήρταν συγγενείς να τον λιντσάρουν και εσυγκρατούσαν τους οι αστυνομικοί. Εν τραγικό. Εν τραγικό».

Και συνέχισε μονολογώντας, «εν επερίμενα ότι εν να ζήσω έτσι στιγμές…» Οι στιγμές που έζησε ο μάρτυρας, όσο και όλη η γειτονιά ήταν τραγικές. Οι φρικτές εικόνες, θα μείνουν βαθιά χαραγμένες στο μυαλό τους, για το υπόλοιπο της ζωής τους. Όπως και οι εικόνες των συγγενικών προσώπων του 29χρονου, που είδαν ένα δικό τους άνθρωπο να δολοφονείται μπροστά στα μάτια τους.

Πηγή: www.reporter.com.cy





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


6307