Μίλτος Τεντόγλου: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφός του Έλληνα ολυμπιονίκη που του σπάει τα νεύρα [Εικόνες]

03.08.2021



Ο Μίλτος Τεντόγλου που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο κερδίζει, πέραν των δυνατοτήτων του, και με την αφοπλιστική του ειλικρίνεια. Ο 23χρονος με το άλμα του στα 8.41μ. ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, θέση που έχει κερδίσει ήδη με τον αιφνιδιασμό που προκαλεί μέσω των δηλώσεων του.

Στις δηλώσεις του μετά τη διάκρισή του είπε πως: "Δεν το περίμενα αυτό, να κερδίσω. Ειδικά έτσι. Ήμουν τυχερός σήμερα και άτυχος ταυτόχρονα. Δεν ξέρω τι έπαθα στις πρώτες προσπάθειες. Οι πέντε πρώτες ήταν χάλια, δεν μου έβγαινε. Σαν να είχα αγχωθεί λίγο, δεν ξέρω".

Δύο μήνες πριν μετά τον αγώνα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου είχε ευχαριστήσει την κοπέλα του που του "σπάει τα νεύρα" πριν τους αγώνες και μετά ο ίδιος κατεβαίνει τσιτωμένος. Οπως είχε πει τότε "θέλω να ευχαριστήσω την κοπέλα μου που μου σπάει τα νεύρα και με κάνει να έρχομαι στους αγώνες τσιτωμένος και να ξεσπάω".

Η σύντροφός του Μίλτου Τεντόγλου είναι η Βάσω Ντίνη εδώ και τέσσερα χρόνια. Κατάγεται από την Κέρκυρα, γνωρίζονται από τον στίβο, καθώς και εκείνη ασχολείται με τον αθλητισμό και έχει υπάρξει και αθλήτρια του άλματος επί κοντώ. www.thetoc.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


5095