Νέες μαρτυρίες σοκ για τον 33χρονο πιλότο: "Βγήκα έξω και είδα τον Μπάμπη με το μωρό στην αγκαλιά και έκλαιγε"

19.06.2021



Όλο το παρασκήνιο της πολύκροτης υπόθεσης της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, αποκάλυψε η Αγγελική Νικολούλη στο Φως στο Τούνελ.


Σύμφωνα με γείτονα του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά, που μίλησε στο «Τούνελ», ο καθ’ ομολογίαν δράστης περίπου ένα μήνα πριν από τη δολοφονία, τράκαρε το αυτοκίνητο της εγγονής του επειδή αφαιρέθηκε μιλώντας στο κινητό του τηλέφωνο.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Ήταν όλο με το χαμόγελο, καμία φορά κατσούφης. Πήγαινα να πάρω ψωμί και μου έλεγε πως θα μου ψωνίσει αυτός. Είχε η εγγονή μου το αμάξι και ακούω ένα μπαμ. Βγήκα έξω και μου είπε να μη στενοχωριέμαι και πως τα πάντα θα τα πληρώσει αυτός. Μιλούσε στο τηλέφωνο. Σε πέντε μέρες το αμάξι ήταν έτοιμο» είπε χαρακτηριστικά.

Ένας άλλος μάρτυρας και γείτονας της άτυχης Καρολάιν, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, είπε πως το πρωινό που αποκαλύφθηκε το έγκλημα, ο πιλότος καθόταν στο πεζοδρόμιο και έκλαιγε κρατώντας το μωρό του.

«Όταν ήρθε εδώ πέρα δεν ήταν παντρεμένος. Μετά από ένα χρόνο ήρθε εδώ η γυναίκα του και μας είπε πως είναι έγκυος. Φαινόταν ευτυχισμένος. Τη μέρα του φονικού βγήκα 7 το πρωί έξω από το σπίτι και είδα αστυνομία. Βγήκα έξω και είδα τον Μπάμπη με το μωρό στην αγκαλιά και έκλαιγε. Νόμιζα πως ήταν αγαπημένοι, αλλά ακούω τώρα πως τσακώνονταν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

www.fthis.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




3220