Γλυκά Νερά - Η συγλονιστική κατάθεση της μάνας της Καρολάιν: «Μου έλεγε ότι είναι ευτυχισμένη και ότι περνά πολύ καλά»

19.06.2021



Δυο ημέρες μετά τη δολοφονία της Καρολάιν, η μητέρα της, Σουζάνα κατέθεσε στην Ασφάλεια Αττικής, δίνοντας εικόνα για την προσωπικότητα της κόρης της και για την σχέση της με τον σύζυγο της. Στην κατάθεση της η μητέρα της Καρολάιν θεωρούσε ότι η κόρη της βρισκόταν μέσα σε έναν ευτυχισμένο γάμο με έναν άνδρα που την αγαπούσε και την πρόσεχε.

Αναφέρεται στη γνωριμία της Καρολάιν με τον Μπάμπη σε μικρή ηλικία αλλά και για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε η κόρη της όταν έχασε το πρώτο της παιδί λίγο καιρό αφού είχε μείνει έγκυος.

Συγκεκριμένα αναφέρει στην κατάθεση της: «Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έχει γίνει. Θα προσπαθήσω να σας πω κάποια πράγματα για τη ζωή της Καρολάιν για να καταλάβετε τι κορίτσι ήταν και να σας βοηθήσω να βρείτε αυτούς που έχουν κάνει αυτό το κακό» λέει η Σουζάνα Λυραράκη.

Και συνεχίζει παρακάτω: «Εγώ είμαι από τις Φιλιππίνες και ο σύντροφός μου Ντέιβιντ από την Αγγλία. Γνωριστήκαμε πριν από αρκετά χρόνια στην Αθήνα, αλλά δεν παντρευτήκαμε ποτέ. Όταν γέννησα την Καρολάιν μείναμε για ένα χρόνο στην Αθήνα και μετά αποφασίσαμε με τον Ντέιβιντ να πάμε στην Αλόννησο για μια πιο όμορφη ζωή. Τα παιδικά της χρόνια η Καρολάιν τα πέρασε στην Αλόννησο. Εκεί πήγε σχολείο, εκεί έκανε φίλους εκεί γνώρισε και τον Μπάμπη τον οποίο αργότερα παντρεύτηκε. Η Καρολάιν ήταν πολύ καλό παιδί, άριστη μαθήτρια και συμμετείχε σε όλες τις δραστηριότητες. Ήταν σημαιοφόρος, πήγαινε στους προσκόπους, έκανε καταδύσεις, θέατρο και άλλες δραστηριότητες».

H γνωριμία της Καρολάιν με τον Μπάμπη

«Με τον Μπάμπη γνωρίστηκαν στην Αλόννησο, όταν η Καρολάιν ήταν δεκαέξι χρονών περίπου. Είχαν γνωριστεί σε κοινή παρέα. Ο Μπάμπης με την οικογένειά του ερχόταν στο νησί για διακοπές και έτσι γνώρισε την Καρολάιν. Εμείς ξέραμε για τη σχέση τους και αν και η Καρολάιν ήταν λίγο μικρή σε ηλικία βλέπαμε ότι είναι αγαπημένοι και στηρίξαμε τα παιδιά. Όταν η Καρολάιν τελείωσε το σχολείο έφυγε από την Αλόννησο και πήγε στην Αθήνα για να μείνει μαζί με τον Μπάμπη. Είχε περάσει και στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και έτσι θα έκανε και τις σπουδές της. Με τον Μπάμπη νοίκιασαν ένα σπίτι στα Γλυκά Νερά. Παντρεύτηκαν κατευθείαν στην Πορτογαλία και έκαναν έναν πολύ όμορφο γάμο οι δυο τους. Τον πρώτο χρόνο του γάμου τους η Καρολάιν έμεινε έγκυος όμως στους τρεις μήνες έχασε το παιδί. Στην αρχή ήταν στεναχωρημένη όμως λίγο αργότερα έμεινε και πάλι έγκυος. Πριν έντεκα μήνες γέννησε ένα κοριτσάκι τη Λυδία. Από τότε την έβλεπα κάθε ημέρα πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη και μου έλεγε ότι περνάει πάρα πολύ καλά. Δεν μου έκανε ποτέ παράπονα ότι κουράζεται ή ότι έχει προβλήματα».

Είχαν να συναντηθούν από τον Σεπτέμβριο του 2020

«Μιλούσαμε κάθε ημέρα στο τηλέφωνο με βίντεο κλήση και έτσι μπορούσα να βλέπω ότι πράγματι είναι καλά. Τελευταία φορά μας επισκέφθηκε στην Αλόννησο μαζί με τον Μπάμπη και τη Λυδία τον Σεπτέμβριο του 2020. Ήρθαν για διακοπές στο νησί για δυο εβδομάδες. Από τότε με τον κορωνοϊό και με όλη την κατάσταση που επικρατεί δεν βρεθήκαμε ξανά από κοντά. Μιλούσαμε όμως όπως σας είπα κάθε ημέρα με βίντεο κλήση. Ήξερα το πρόγραμμά της, τι θα μαγειρέψει και τι άλλο θα κάνει μέσα στην ημέρα της».

Η μοιραία μέρα

«Στο τηλέφωνο μιλήσαμε τελευταία φορά το βράδυ της Δευτέρας. Εκείνη την ημέρα είχα κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό και με πήρε να δει πώς είμαι. Δεν μου φάνηκε να την απασχολεί κάτι. Είπαμε καληνύχτα και κλείσαμε το τηλέφωνο. Την επόμενη ημέρα το πρωί ενώ ήμουν στο σπίτι μου στην Αλόννησο ήρθαν κάποιες φίλες μου και μου είπαν για το κακό που έγινε. Έκανα και εγώ κάποια τηλεφωνήματα και έτσι σιγουρεύτηκα για το κακό».

Τα πιθανά κίνητρα και η αγορά σπιτιού

«Τι έγινε μέσα στο σπίτι δεν ξέρω και ούτε θέλω να μάθω γιατί με πονάει πολύ. Δόξα τω Θεό η Λυδία είναι καλά. Σε αυτό που με ρωτάτε αν ο Μπάμπης και η Καρολάιν είχαν λεφτά μέσα στο σπίτι σας απαντώ πως δεν ξέρω. Δεν συζητούσαμε τέτοια πράγματα. Ξέρω όμως ότι τα παιδιά είχαν αγοράσει ένα οικόπεδο στο Πικέρμι και ήθελαν να χτίσουν εκεί ένα σπίτι για να μην είναι άλλο στο ενοίκιο που πλήρωναν στα Γλυκά Νερά. Για την αγορά του σπιτιού βοηθήσαμε και εγώ με τον σύντροφό μου και η οικογένεια του Μπάμπη. Τα παιδιά επίσης θα έπαιρναν και ένα δάνειο. Δεν μπορώ να σας πω με σιγουριά πόσα χρήματα έδωσαν για αυτή την αγορά. Για φίλες της Καρολάιν στην Αθήνα ξέρω μόνο μια κοπέλα που την λένε Θεώνη. Δεν ξέρω κάτι άλλο για τη Θεώνη. Ελπίζω να βρείτε γρήγορα αυτούς που έκαναν αυτό το κακό».

protothema.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




3268