Ανατριχιαστικές στιγμές: Σε κατάσταση σοκ η μητέρα της άτυχης Κάρολαιν "Αγκάλιαζε τη μάνα που της σκότωσε το παιδί της»

18.06.2021



Δεν έχουν τελειωμό οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν που έχει "παγώσει" όλη την Ελλάδα.

Συγκλονισμένη όλη η ελληνική κοινωνία, παρακολουθεί με... κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά.

Το απόγευμα της Πέμπτης 17 Ιουνίου ο 32χρονος πιλότος και σύζυγος της Καρολάιν, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ομολόγησε πως την σκότωσε.Η κάμερα του "Πρωινού" βρέθηκε στην Αλόννησο, στο πατρικό σπίτι της αδικοχαμένης 20χρονης Καρολάιν και η δημοσιογράφος, όπως αποκάλυψε μίλησε με τους γονείς της.  "Η μητέρα της Καρολάιν βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, κανένας από τους γονείς της δεν έχει βγει από το σπίτι μετά την ομολογία του 32χρονου πιλότου. Τα παράθυρα είναι κλειστά. Πολλοί είναι εκείνοι που επισκέπτονται τους γονείς για να συμπαρασταθούν στη μητέρα και στον πατέρα. Όλη η Αλόννησος έχει γίνει μια μεγάλη αγκαλιά", είπε η δημοσιογράφος μεταφέροντας το κλίμα από το περιβάλλον της αδικοχαμένης Καρολάιν.Η Φαίη Σκορδά συγκλονισμένη από τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά αναφώνησε: «ποιος κοιμήθηκε το βράδυ; Ποιος δεν το συζητάει;».

Ο Γιώργος Λιάγκας υπογράμμισε στον αέρα της εκπομπής του Ant1 «Στην κηδεία της γυναίκας που είχε σκοτώσει, είχε το παιδί αγκαλιά. Τι λόγο είχε να πάρει το παιδί και να πάει στην κηδεία και δεύτερον, η σκηνή που με έχεις συγκλονίσει είναι που αγκαλιάζει έναν προς έναν τους συγγενείς της γυναίκας του και δη τη μάνα της γυναίκας που φέρεται ότι δολοφόνησε, για να της συμπαρασταθεί»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Επί 37 μέρες είχε σκηνοθετήσει και ακολουθήσει ένα σχέδιο, κορόιδευε όλον τον κόσμο, απορώ πώς είναι δυνατός να κάνεις δολοφονία και από εκεί και πέρα πώς σου πάει να αγκαλιάζεις τη μάνα, που τους σκότωσες το παιδί της».

Και η Φαίη Σκορδά τόνισε: «Ένας άνθρωπος που σκότωσε τη γυναίκα του στο σπίτι τους, έβαλε το μωρό να είναι δίπλα στη νεκρή μάνα, σκότωσε το σκυλί τους, είπε σε όλους ότι ήταν ξένοι, έβγαινε στις κάμερες, ανέβασε post… Μετά αυτή η μάνα τι να κλάψει; Να ξέρεις ότι έχεις αγκαλιάσει αυτό που σκότωσε την κόρη σου»!

www.gossip-tv.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


3631