Σοκ! Θετικός σε κοκαΐνη και ο δίδυμος αδελφός της 6χρονης στη Λεμεσό – Όσα είπε η μητέρα μετά τη σύλληψη της

11.06.2021Σε εξέταση από το Γενικό Χημείο του κράτους υποβλήθηκε εκ νέου ο 6χρονος δίδυμος αδελφός του κοριτσιού από τη Λεμεσό -που ήταν θετικό σε κοκαϊνη- , με την έκθεση να αναφέρει πως ανιχνεύθηκαν ίχνη κοκαϊνης στον οργανισμό του, κάτι που δεν είχαν δείξει οι αρχικές εξετάσεις που είχε υποβληθεί σε ιδιωτικό χημείο.
Η μητέρα των δύο παιδιών είχε φύγει μαζί τους από την Κύπρο λίγες μέρες πριν γίνει η καταγγελία από το χημείο στις Αρχές. Ωστόσο η ίδια και τα παιδιά έφτασαν από την Ρωσία στην Κύπρο την Τετάρτη 10 Ιουνίου, όπου και εκτελέστηκε το ένταλμα σύλληψης της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ανάφερε στους ανακριτές ότι ο λόγος διαφυγής της ήταν για να απομακρυνθεί από τον σύζυγο της, αφού είχε ανακαλύψει ότι κύλησε ξανά στις ουσίες. «Πήγα για να σκεφτώ τι θα κάνω με τον γάμο μου» φαίνεται να είπε συγκεκριμένα. Τα όσα ισχυρίστηκε στους ανακριτές η 40χρονη γυναίκα διερευνήθηκαν και μετά από μονοήμερη προσωποκράτηση της αφέθηκε ελεύθερη.

Υπενθυμίζουμε ότι η ίδια είχε αντιληφθεί ότι τα παιδιά της δεν ήταν καλά στην υγεία τους και θέλησε να υποβληθούν σε εξέταση για να διαπιστώσει κατά πόσο υπήρχε κοκαΐνη στον οργανισμό τους.

Η υπόθεση έχει καταχωρηθεί στο Δικαστήριο εις βάρος του πατέρα, μετά και την μαρτυρία του, ότι ο ίδιος είναι χρήστης και δεν αντιλήφθηκε ότι άφησε εκτεθειμένη ποσότητα, με αποτέλεσμα τα παιδιά του να έχουν πρόσβαση σε αυτή.

Τα παιδιά βρίσκονται υπό την επίβλεψη του Γραφείου Ευημερίας και διαμένουν σε φιλικό σπίτι.Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς9 fashion girls του νησιού σου δείχνουν πώς να ποζάρεις με cocktail!

10 μυστικά που κάνουν το στιλ της Meghan Markle ξεχωριστό Διάβασε περισσότερα

Μicro Bikinis: 4 Κύπριες fashion girls φοράνε τα hot bikini που δένουν στη μέση Διάβασε περισσότερα

Eurovision-Κύπρος! Έλενα Τσαγκρινού: Απίστευτο δύο άλλες χώρες φοράνε πανομοιότυπο φορέμα μαζί της Διάβασε περισσότερα
741