Οργή για Κύπριο πολίτη: Πάρκαρε με το παιδί του και πέταξε στην παραλία ότι άχρηστο κουβαλούσε (εικόνες ντροπής)

09.06.2021Είναι να αναρωτιέται κανείς εαν ζούμε στο 2021, σε μια εποχή όπου ο άνθρωπος πλέον δεν ζει στην ζούγκλα αλλά σε ένα μέρος που επικρατεί ο όρος "πολιτισμός".

Η ανάρτηση ενός πολίτης στα social media και συγκεκριμένα στη σελίδα "Πού πήγαμε και δεν μας άρεσε" , μας προβλημάτισε , καθώς είναι πλεον ευρέως γνωστό ότι υπάρχουν τα πράσινα σημεία όπου μπορεί ο κάθε ένας μας να απορρίψει τα σκύβαλα και άχρηστα αντικείμενα που θέλει να ξεφορτωθεί. 

Περισσότερο ωστόσο προβληματίζει - εαν οι φωτογραφίες συνδέονται με το περιστατικό - ότι ο κύριος που φαίνεται στις φωτογραφίες να έχει φορτωμένο το "διπλοκάμπινο" του, συνοδεύεται απο ένα παιδί. Είναι άραγε αυτό το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε στα παιδιά; Είναι με αυτές τις πράξεις που εκπαιδεύουμε τους μελλοντικούς εν δράση πολίτες;

Με κάθε επιφύλαξη μεταφέρουμε το πιο πάνω περιστατικό καθώς οπως ισχυρίζεται ο πολίτης που ανέβασε τις φωτογραφίες "Μας έστειλαν αυτές τις φωτογραφίες, το αυτοκίνητο πάρκαρε στη παραλία απέναντι από DOLCE στη κοινότητα Αγίου Τύχωνα και πέταξε στη παραλία και την θάλασσα ότι άχρηστο κουβαλούσε. Στον πεζόδρομο υπήρχαν τουρίστες που δεν πίστευαν τι έβλεπαν. Οι παρευρισκόμενοι του είπαν να φύγει χωρίς να τους δώσει σημασία, μόλυνε την περιοχή και έφυγε. Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, δεν ξέρουμε όμως τι έγινε και αν έγινε κάτι."

Το φυσικό μας περιβάλλον είναι το μέρος όπου μας κρατά ζωντανούς, να αναπνέουμε ακόμα όσο καθαρό αέρα έχει απομείνει και να περπατάμε σε καθαρούς δρόμους.

Δεν είναι λίγες οι οργανώσεις αλλά και το κράτος που με καμπάνιες ενημερώνουν τον κόσμο, για τη ρύπανση του περιβάλλοντος και πως να βοηθήσουν στην ανακύκλωση αλλά και στο να διατηρούν το περιβάλλον καθαρό. Πόσο μάλλον σημεία όπως οι θάλασσες μας. 

Και αν οι λίγοι τουρίστες που φθάνουν στο νησί λόγω πανδημίας, αντικρίζουν τέτοια θεάματα όταν επισκέπτονται τις Κυπριακές παραλίες, σίγουρα το μόνο μήνυμα που λαμβάνουν είναι ότι η "Κύπρος δεν είναι καθαρή" και κατα συνέπεια δεν έχει πολιτισμένους ανθρώπους. 

tothemaonline.com

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς9 fashion girls του νησιού σου δείχνουν πώς να ποζάρεις με cocktail!

10 μυστικά που κάνουν το στιλ της Meghan Markle ξεχωριστό Διάβασε περισσότερα

Μicro Bikinis: 4 Κύπριες fashion girls φοράνε τα hot bikini που δένουν στη μέση Διάβασε περισσότερα

Eurovision-Κύπρος! Έλενα Τσαγκρινού: Απίστευτο δύο άλλες χώρες φοράνε πανομοιότυπο φορέμα μαζί της Διάβασε περισσότερα
2820