Εμβόλιο σε έγκυες και γυναίκες που δεν έχουν κάνει παιδιά – Όσα ξεκαθάρισε ο Δρ. Καραγιάννης (βίντεο)

06.05.2021Αμφιβολίες για το εμβόλιο δείχνουν αρκετές γυναίκες, είτε γιατί βρίσκονται σε ενδιαφέρουσα είτε γιατί υπάρχουν πιθανότητες υπογονιμότητας σύμφωνα με τα όσα έχουν δημοσιευθεί το τελευταίο διάστημα. Μιλώντας στην εκπομπή ‘Πρωτοσέλιδο’, ο Δρ. Πέτρος Καραγιάννης ξεκαθάρισε πως σε οποιοδήποτε σκεύασμα είτε είναι εμβόλιο είτε είναι φάρμακο γίνονται κλινικές μελέτες, όπου μέρος τους είναι και η τοξικολογία.

Σε κάποιο στάδιο αυτών των ερευνών τα φάρμακα δίνονται και σε ποντίκια, όπου δεν έχει παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα υπογονιμότητας σε αυτά και αφού πρόκειται για θηλαστικά το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση των ανθρώπων.

Όπως τόνισε ο Δρ. Καραγιάννης τα εμβόλια συστήνονται για όλες τις έγκυες μετά τον τρίτο μήνα εγκυμοσύνης καθώς και κατά τη διάρκεια του θηλασμού αφού τα αντισώματα θα περάσουν και στο παιδί μέσω του μητρικού γάλακτος. Δείτε αναλυτικά όσα είπε παρακάτω:

tothemaonline.comΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς9 fashion girls του νησιού σου δείχνουν πώς να ποζάρεις με cocktail!

10 μυστικά που κάνουν το στιλ της Meghan Markle ξεχωριστό Διάβασε περισσότερα

Μicro Bikinis: 4 Κύπριες fashion girls φοράνε τα hot bikini που δένουν στη μέση Διάβασε περισσότερα

Eurovision-Κύπρος! Έλενα Τσαγκρινού: Απίστευτο δύο άλλες χώρες φοράνε πανομοιότυπο φορέμα μαζί της Διάβασε περισσότερα
1794