Κύπρος: Που ΔΕΝ θα χρειάζεται το Coronapass;

05.05.2021Ανακοινώσεις αργά το βράδυ της Τετάρτης 5/5 προέκυψαν μετά τη συνεδρία του Υπουργικού που ξεκίνησε στις 18:30 στο Προεδρικό, οι οποίες αφορούν τα νέα μέτρα που θα τεθούν σε ισχύ από την Δευτέρα 5/5.

Μεταξύ των ανακοινώσεων είναι και το CoronaPass, χωρίς όμως να ισχύει παντού. Πιο συγκεκριμένα σε 5 περιπτώσεις δεν θα χρειάζεται να το προσκομίσουμε.

Αναλυτικά που ΔΕΝ χρειάζεται:

  1. Οι λαϊκές αγορές θα λειτουργούν με 50% πληρότητα και 1,5 μέτρο μεταξύ των προσώπων βάσει πρωτοκόλλου, χωρίς την προσκόμιση Coronapass.  
  2. Επιτρέπεται η λειτουργία των κέντρων αισθητικής και κομμωτηρίων στη βάση του Πρωτοκόλλου, χωρίς την προσκόμιση Coronapass.  
  3. Επιτρέπεται η λειτουργία επιχειρήσεων τυχερών παιγνίων και στοιχημάτων, τηρουμένων των κατευθυντήριων οδηγιών του Υπουργείου Υγείας και της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και  υπό τις προϋποθέσεις ότι τηρείται το μέτρο του ενός προσώπου ανά 10 τ.μ., χωρίς καθήμενους σε εσωτερικούς χώρους. Επιτρέπονται τα τραπεζοκαθίσματα σε εξωτερικούς χώρους, χωρίς την προσκόμιση Coronapass.  
  4. Επιτρέπεται η πρόσβαση στις παράλιες σύμφωνα με το Πρωτόκολλο που ίσχυε το καλοκαίρι του 2020, χωρίς την προσκόμιση Coronapass.  
  5. Επιτρέπεται η πρόσβαση σε εξωτερικούς εκδρομικούς χώρους, φράγματα και ζωολογικούς κήπους, χωρίς την προσκόμιση Coronapass.

Πηγή: offsite.com.cyΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς9 fashion girls του νησιού σου δείχνουν πώς να ποζάρεις με cocktail!

10 μυστικά που κάνουν το στιλ της Meghan Markle ξεχωριστό Διάβασε περισσότερα

Μicro Bikinis: 4 Κύπριες fashion girls φοράνε τα hot bikini που δένουν στη μέση Διάβασε περισσότερα

Eurovision-Κύπρος! Έλενα Τσαγκρινού: Απίστευτο δύο άλλες χώρες φοράνε πανομοιότυπο φορέμα μαζί της Διάβασε περισσότερα
442