Τι θα συμβεί μετά το lockdown στην Κύπρο; Δεν πάνε πουθενά SMS και 8998

01.05.2021



Στον 'πάγο' φαίνεται να έχουν εισέλθει οι όποιες συζητήσεις για χαλαρώσεις των περιοριστικών μέτρων το επόμενο διάστημα.

Όπως έχουμε παρατηρήσει το τελευταίο -ιδιαίτερα- διάστημα οι συζητήσεις που αφορούν την αποκλιμάκωση των οποιονδήποτε περιοριστικών μέτρων ξεκινούν αρκετά νωρίτερα από την εφαρμογή τους με σκοπό να ολοκληρωθούν οι εισηγήσεις και ασκήσεις επί χάρτου μέχρι να τεθούν σε εφαρμογή.

Κάτι τέτοιο όμως δημιουργεί φυσιολογικά προσδοκίες ενώ με την επιδημιολογική εικόνα να είναι τόσο ρευστή που τα πάντα είναι ικανά να ανατραπούν μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα αυτό από μόνο του δημιουργεί μια έξτρα ψυχολογική κούραση και μουρμούρα. 

Τρανό παράδειγμα τα όσα συνέβησαν μέσα στον Απρίλιο που μας πέρασε, αφού εξ'αρχής είχαν 'διαρρεύσει' οι προθέσεις Κυβέρνησης και επιστημονικής ομάδας για χαλαρώσεις -ιδιαίτερα μέσα στις Πασχαλινές διακοπές- που προιδέαζαν για ένα Πάσχα πολύ κοντά στην κανονικότητα και με την εικόνα της χώρας μας να μοιάζει αρκετά καλή σε σχέση και με τα όσα συνέβαιναν στην υπόλοιπη Ευρώπη. 

Κάτι τέτοιο όμως ανατράπηκε πολύ σύντομα αφού η επιδημιολογική καμπύλη πήρε την ανιούσα μέσα από ένα κράμα των μεταλλάξεων του ιού και των χαλαρώσεων που ήδη είχαν εξαγγελθεί με αποτέλεσμα φτάνοντας στις Πασχαλινές εορτές, όχι μόνο να μην περάσουμε σε μοντέλο χαλαρώσεων αλλά να γίνουμε μάρτυρες του άκρως αντίθετου και απευκταίου σεναρίου, αυτού του αυστηρού lockdown. 

Όπως ανέφερε μάλιστα σήμερα ο υπουργός Υγείας μετά από ερώτηση που δέχτηκε, ακόμη και μετά το πέρας του καθολικού λόκνταουν τα μηνύματα για κατ'εξαίρεση μετακινήσεις στο 8998 δεν πρόκειται να αποτελέσουν παρελθόν σύντομα.

Μάλιστα έθεσε σαν ορόσημο της πολυπόθητης ανοσίας της αγέλης τα μέσα Ιουνίου με την ελπίδα το πλάνο εμβολιασμού να συνεχιστεί με ταχύτατους ρυθμούς και το σύστημα υγείας να συνεχίσει να ανταποκρίνεται στις τεράστιες απαιτήσεις και πιέσεις που δέχεται.

Πηγή: www.tothemaonline.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2644