Συγκλονισμός: Με μία μπουνιά σκότωσε την 38χρονη γυναίκα στην Λευκωσία (φωτο)

16.04.2021Σήμερα Παρασκευή 16 Απριλίου οδηγούνται εκ νέου στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας οι τρείς ύποπτοι για την δολοφονία 38χρονης γυναίκας από την Ουκρανία, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε σε χωράφι στην Αθηένου την Τρίτη 23 Απριλίου.

Η ομολογία του 32χρονου Αιγύπτιου για τη δολοφονία της γυναίκας παραπέμπει την υπόθεση σε απευθείας δίκη στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας.  

Η ομολογία και ο τρόπος του εγκλήματος

Μετά και τις ραγδαίες εξελίξεις που σημειώθηκαν τις δύο τελευταίες εβδομάδες, που όπως αποκάλυψε το ThemaOnline, με τον εντοπισμό ρούχων με αίματα σε χωράφι πλησίον της πολυκατοικίας όπου διέμενε ο 32χρονος Αιγύπτιος, τα περιθώρια στένεψαν και την Τρίτη 13 Απριλίου (μετά από τρεις εβδομάδες που είχε εντοπιστεί το πτώμα) ο 32χρονος ομολόγησε το έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ο 32χρονος στην ομολογία του ανάφερε ότι μετά από καυγά που είχαν οι δύο τους, έδωσε στην γυναίκα ανάποδη μπουνιά στην κάτω γνάθο, ρίχνοντας την στο πάτωμα. Η γροθιά αυτή φαίνεται να επέφερε και τον θάνατο στη γυναίκα, ενώ η ομολογία του 32χρονου και ο τρόπος διάπραξης του εγκλήματος συνάδει πλήρως με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης από την Αγγελική Παπέττα, αλλά και τον ανθρωπολόγο.

Ευρήματα ιατροδικαστικής εξέτασης

Όπως διαφάνηκε στην νεκροτομή της μουμιοποιημένης σορού, η 38χρονη επέφερε περιθανάτιο τραύμα με σπασμένη σιαγόνα, ενώ υπάρχει και μεταθανάτιο τραύμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού της, που προήλθε από το τρακτέρ γεωργού στο χωράφι καθώς την ξέθαψε ενώ διενεργούσε γεωργικές εργασίες.

Όσο αφορά την ταυτότητα της άτυχης γυναίκας οι ανακριτές θεωρούν ότι είναι ξεκάθαρη, ωστόσο για να επισημοποιηθεί χρειάζονται τα επιστημονικά ευρήματα.

Επικοινωνία με Ουκρανία

Για σκοπούς ταυτοποίησης της γυναίκας οι Κυπριακές Αρχές επικοινώνησαν με τις Ουκρανικές, όπου διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα δηλώθηκε ως ελλείπον πρόσωπο σε Εθνικό Επίπεδο, αλλά όχι Διεθνές, χωρίς ωστόσο να αναφέρεται ότι το τελευταίο διάστημα διέμενε στην Κύπρο.

Η οικογένεια της έχει ενημερωθεί για την υπόθεση και έχει ήδη δοθεί DNA από την αδελφή της, το οποίο θα κωδικοποιηθεί και θα σταλεί στις Κυπριακές Αρχές για να προχωρήσουν σε ταυτοποίηση.

Υπόθεση στο Δικαστήριο

Σήμερα όπως έχουμε προαναφέρει η υπόθεση δολοφονίας της 38χρονης παραπέμπεται στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας. Εναντίον του 32χρονου Αιγύπτιου υπάρχουν οι κατηγορίες για φόνο εκ προμελέτης και συνωμοσία για έγκλημα.

Εναντίον των άλλων δύο υπόπτων από την Συρία ηλικιών 36 και 31 ετών, υπάρχουν οι κατηγορίες συνωμοσία για συγκάλυψη, αφού ήταν και τα πρόσωπα που βοήθησαν τον 32χρονο να κρύψει το πτώμα. Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με πήροφορίες του ThemaOnline, το έγκλημα διαπράχθηκε στις 7 Οκτωβρίου 2020. 

tothemaonline.comΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΕλένη Μενεγάκη – Ελπίδα Ιακωβίδου: Φόρεσαν ακριβώς το ίδιο ρούχο! Ποια το αναδεικνύει καλύτερα;

Αγγελική Δαλιάνη: Θα τα χάσετε με την απίστευτη ομοιότητα που έχει με την κόρη της [εικόνα] Διάβασε περισσότερα

Long denim shorts: 3 fashion girls φοράνε την τάση! Διάβασε περισσότερα

Έλενα Θεοδώρου: Ντύθηκε ασορτί με την τεσσάρων μηνών κορούλα της! (Φώτος) Διάβασε περισσότερα
1192