Σιλβέστρος: Τους ενημερώνουμε πως είναι θετικοί, μας βρίζουν και μας κλείνουν το τηλέφωνο

15.04.2021Στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα ιχνηλάτησης  στην προσπάθεια της να επικοινωνήσει με τον κόσμο που εντοπίζεται θετικός, αναφέρθηκε το μεσημέρι στο OMEGA και στην εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΡΑ, ο επικεφαλής της ομάδας ιχνηλάτησης Βαλεντίνος Σιλβέστρος.

Όπως είπε ο κ. Σιλβέστρος υπάρχει κόσμος που όταν τους τηλεφωνούν δεν πιστεύουν πως είναι θετικοί και κλείνουν το τηλέφωνο, κάποιοι μάλιστα στέλνοντας και μηνύματα βρίζοντας. Ο κ. Σιλβέστρος αναφέρθηκε και στα στοιχεία που προκύπτουν για τα κρούσματα σε σχολεία, λέγοντας πως τα δεδομένα από την ιχνηλάτηση δείχνουν πως το 16% των κρουσμάτων συνδέονται με κάποιο εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Αναλυτικά ο κ. Σιλβέστρος είπε:

Από ότι δείχνουν τα στοιχεία 16% των κρουσμάτων επηρεάζουν κάποιο εκπαιδευτικό ίδρυμα όλων των βαθμίδων. Το πρόβλημα με τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία, φαίνεται πως από τα  ευρήματα της ιχνηλάτησης μεταδίδεται πιο εύκολα μέσα στα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία.

Ίσως γιατί δεν φορούν μάσκα τα παιδιά και γιατί είναι πιο δύσκολο να τα περιορίσουν. Εμείς θίξαμε αυτό το θέμα για να αλλάξει το πρωτόκολλο.,  Όχι για να κλείσουν. Δεν είναι δική μας απόφαση. Πρέπει να βρεθεί χρυσή τομή για να βρεθεί ένα ασφαλές πλαίσιο και να λειτουργούμε όλοι σε αυτή την γραμμή.

Για τα προβλήματα στην ιχνηλάτηση:

Δεν είναι όλοι συνεργάσιμοι και καθυστερούν την διαδικασία. Ο κάθε ένας αναφέρει το πρόβλημα του. Άλλοι δεν θέλουν να συζητήσουν ότι είναι θετικοί και κλείνουν το τηλέφωνο θεωρώντας το αποτέλεσμα λανθασμένο και μας υποχρεώνουν να επικοινωνήσουμε με την αστυνομία. Μας απαντούν με βρισιές στα μηνύματα.

Δείτε τι είπε ο κ. Σιλβέστρος:

omegalive.com.cyΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΕλένη Μενεγάκη – Ελπίδα Ιακωβίδου: Φόρεσαν ακριβώς το ίδιο ρούχο! Ποια το αναδεικνύει καλύτερα;

Αγγελική Δαλιάνη: Θα τα χάσετε με την απίστευτη ομοιότητα που έχει με την κόρη της [εικόνα] Διάβασε περισσότερα

Long denim shorts: 3 fashion girls φοράνε την τάση! Διάβασε περισσότερα

Έλενα Θεοδώρου: Ντύθηκε ασορτί με την τεσσάρων μηνών κορούλα της! (Φώτος) Διάβασε περισσότερα
238