Περιπολικό στην Λευκωσία συγκρούστηκε σε πάσσαλο ενώ μετέφερε κρατούμενο! 2 πρόσωπα στο νοσοκομείο (φωτος)

15.04.2021Μετά από πληροφορία αργά το απόγευμα της Πέμπτης ότι αλλοδαπό πρόσωπο βρίσκονταν στο κέντρο της πρωτεύσας προκαλώντας οχληρία, πεζά περίπολα του Αστυνομικού Σταθμού Λήδρας μετέβησαν στο συγκεκριμένο σημείο.
Στη θέα των Αστυνομικών φαίνεται το συγκεκριμένο πρόσωπο να αντέδρασε με αποτέλεσμα τα μέλη της Δύναμης να προχωρήσουν στη σύλληψη του.

Κατά τη μεταφορά του συγκεκριμένου προσώπου για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής το περιπολικό της Αστυνομίας ακινητοποιήθηκε σε πάσσαλο της Ηλεκτρικής στην Οδό Τρικκούπη στην παλιά Λευκωσία. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν και άλλα περίπολα καθώς επίσης και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε ένα μέλος της Αστυνομίας καθώς και επίσης τον κρατούμενο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Όπως μαθαίνουμε η υγεία των δύο δεν συντρέχει λόγο ανησυχία αλλά μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο.  

Για το περιστατικό όπως είναι φυσικό έλαβε εις γνώση της η ηγεσία της Αστυνομίας, η οποία αφού αρχικά ενημερώθηκε για την υγεία των δύο, ζήτησε διερεύνηση του ατυχήματος.

Πηγή: www.ant1.com.cy

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΕλένη Μενεγάκη – Ελπίδα Ιακωβίδου: Φόρεσαν ακριβώς το ίδιο ρούχο! Ποια το αναδεικνύει καλύτερα;

Αγγελική Δαλιάνη: Θα τα χάσετε με την απίστευτη ομοιότητα που έχει με την κόρη της [εικόνα] Διάβασε περισσότερα

Long denim shorts: 3 fashion girls φοράνε την τάση! Διάβασε περισσότερα

Έλενα Θεοδώρου: Ντύθηκε ασορτί με την τεσσάρων μηνών κορούλα της! (Φώτος) Διάβασε περισσότερα
238