«Έφτασε, σκοτώστε τον!»: Αυτή η γυναίκα έδωσε σήμα στους εκτελεστές του Γιώργου Καραϊβάζ (βίντεο)

15.04.2021Για «μικρό στρατό» που εμπλέκεται στη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ κάνει λόγο ρεπορτάζ του ALPHA, με την ΕΛ.ΑΣ να έχει στην κατοχή της πολλά βίντεο με τους εκτελεστές του αστυνομικού ρεπόρτερ αλλά και υλικό από ένα ακόμα ύποπτο δίκυκλο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ενδέχεται το νέο μηχανάκι με τους δύο επιβάτες που έχει μπει στο μικροσκόπιο του τμήματος ανθρωποκτονιών και το οποίο που κατέγραψαν οι κάμερες μετά τη δολοφονία Καραϊβάζ, να ακολουθούσε τον δημοσιογράφο καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής του από το Studio Pro στο σπίτι του στον Άλιμο

Το συγκεκριμένο στοιχείο προκύπτει από το γεγονός πως οι δράστες δεν είχαν τοποθετήσει συσκευή GPS στο αυτοκίνητό του προκειμένου να γνωρίζουν τι ώρα ακριβώς θα φτάσει στο σπίτι του, όπου του είχαν στήσει την ενέδρα θανάτου.

Ακόμα, εξετάζεται και ο ρόλος μιας γυναίκας που  καταγράφηκε από τις κάμερες να περιφέρεται στο σημείο της δολοφονίας -στο σημείο που τις τελευταίες ημέρες το θύμα πάρκαρε το αυτοκίνητό του- και να μιλά επί 4 περίπου λεπτά στο τηλέφωνο, πριν οι εκτελεστές «γαζώσουν» με 10 σφαίρες τον Γιώργο Καραϊβάζ.

Για τη συγκεκριμένη γυναίκα -την οποία περιέγραψαν ως «γυναίκα με κοντά σκούρα μαλλιά, σκούρα γυαλιά ηλίου και χειρουργική μάσκα» υπάρχουν συγκεκριμένες μαρτυρίες. Η ίδια, εξαφανίστηκε από το σημείο μετά την εκτέλεση του δημοσιογράφου. Η Αστυνομία προσπαθεί να την εντοπίσει, θεωρώντας πως εκείνη αποτελεί τον συνδετικό κρίκο με τους εκτελεστές, τους οποίους είναι πιθανό να ενημέρωσε πως ο Καραϊβάζ είχε παρκάρει και ετοιμαζόταν να βγει από το αυτοκίνητο, καθώς εκείνοι είχαν σταθεί 400 μέτρα μακριά από το σημείο που τον εκτέλεσαν.

Όπως ειπώθηκε στο TLive της Τατιάνας Στεφανίδου, αν τελικά η γυναίκα αυτή εμπλέκεται στη δολοφονία, ήταν εκείνη που δέχτηκε τηλεφώνημα από τους άνδρες που παρακολουθούσαν τον Καραϊβάζ πως το θύμα φτάνει στο σπίτι του και η οποία ενημέρωσε τους εκτελεστές να πλησιάσουν στον στόχο. Η ίδια αναζητείται από τις Αρχές.

www.dailymedia.grΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΕλένη Μενεγάκη – Ελπίδα Ιακωβίδου: Φόρεσαν ακριβώς το ίδιο ρούχο! Ποια το αναδεικνύει καλύτερα;

Αγγελική Δαλιάνη: Θα τα χάσετε με την απίστευτη ομοιότητα που έχει με την κόρη της [εικόνα] Διάβασε περισσότερα

Long denim shorts: 3 fashion girls φοράνε την τάση! Διάβασε περισσότερα

Έλενα Θεοδώρου: Ντύθηκε ασορτί με την τεσσάρων μηνών κορούλα της! (Φώτος) Διάβασε περισσότερα
1102