«Δεν δέχθηκε να ξαπλώσει στο φορείο, ήθελε να φύγει όρθιος» - Η μαρτυρία για τις τελευταίες στιγμές στην Κύπρο του Σωκράτη

06.04.2021Συγκλονιστικά είναι τα όσα είπε για τον Σωκράτη Χάσικο και ειδικά για την περηφάνια με την οποία αντιμετώπισε την ασθένεια του, ο  συγγενής του και κοινοτάρχης Κ. Δικώμου Χρίστος Χάσικος.

Όπως είπε ο κ. Χρίστος Χάσικος ,ο Σωκράτης θέλησε μέχρι και την τελευταία στιγμή να φύγει όρθιος, αρνούμενος ακόμη και να ξαπλώσει στο φορείο.

Μιλώντας το μεσημέρι στην εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΡΑ, ο Χρίστος Χάσικος επισήμανε:

Παρόλο που όταν έφευγε για την Γερμάνια , όλοι αισθανόμασταν ότι ίσως το ΄τέλος πλησιάζει, ο συγκλονισμός παραμένει πολύ μεγάλος.

Έφυγε πολύ νωρίς και στην στιγμή που ο τόπος μας χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε ανθρώπους όπως τον Σωκράτη. Τα τελευταία πολλά χρόνια όλη η έγνοιά επικεντρωνόταν προς την κατεύθυνση της λύσης ου Κυπριακού.

Ο τελευταίος και μόνος που είχε το προνόμιο να τον αποχαιρετίσει ήταν ο μεγάλος αδελφός της οικογένειας ο Χριστάκης ο οποίος όταν μιλήσαμε την επομένη που έφυγε μου εκμυστηρεύθηκε ότι «μάλλον τον αποχαιρέτισα».

Όταν επέμεναν οι νοσηλευτές να ξαπλώσει στο φορείο για να τον μεταφέρουν, ο Σωκράτης πεισματικά δεν ξάπλωνε. Οπόταν ο Χρηστάκης που ήταν ο μόνος που ήταν παρών, όπως παραστατικά μου είπε ο ίδιος, ένιωσα ότι ήθελε να τον βοηθήσω να φύγει όρθιος. Τον υποστήριξα να φύγει σιγά σιγά χωρίς να τον μεταφέρουν.

Ήταν ο Σωκράτης ένας άνθρωπος που δεν τα έβγαζε κάτω.

www.omegalive.comΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΛουκία Κυριάκου: H νέα της συλλογή με μαγιό που μας ενθουσίασε!

Βaseball hat: To πιο δυνατό αξεσουάρ της φετινής σεζόν! Δείτε προτάσεις Διάβασε περισσότερα

3 casual looks με στυλ από την Κωνσταντίνα Ευριπίδου Διάβασε περισσότερα

Xρωματίστε τις μέρες σας με την νέα συλλογή της Fullah Sugah! Tο μωβ είναι το νέο fashion trend Διάβασε περισσότερα
525