Έξαλλος ο Δρ Καραγιάννης με τους πολίτες: Κάθονται σε μπούκικα χωρίς μάσκες Λειτουργούν σαν να μη συμβαίνει τίποτα

04.03.2021



Για την καθιερωμένη πλέον ενημέρωση σε σχέση με την πορεία της πανδημίας στο νησί μας ToThemaOnline επικοινώνησε με τον καθηγητή Μοριακής Ιολογίας και μέλος της επιστημονικής ομάδας, Δρα Πέτρο Καραγιάννη.

Ο Δρ Καραγιάννης μας ανέφερε πως υπάρχει φυσικά ανησυχία για τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό περιστατικών της τελευταίας εβδομάδας τονίζοντας ρητά πως αυτό οφείλεται στην απειθαρχία και τη μη τήρηση πρωτοκόλλων.

Ανέφερε πως για να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων πρέπει όλοι να αντιληφθούμε τη σοβαρότητα της κατάστασης προτού αυτή ξεφύγει ξανά, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα τεστ τα οποία ‘υποχρεούνται’ πλέον να υποβάλλονται και οι μαθητές.

‘Πέρασε τόσος καιρός και δε μαθαίνουμε’ ανέφερε χαρακτηριστικά λέγοντας πως ακόμη και σε μαγαζιά ή σούπερμαρκετ βλέπει κόσμο που δεν σκέφτεται καν να απολυμάνει τις χειρολαβές των καροτσιών, φορά λάθος τη μάσκα, χαλαρά. Τα έχουμε πει τόσες φορές.

Με παίρνουν ακόμα και τηλέφωνα, κόσμος που ανησυχεί και μου καταγγέλουν περιστατικά. Τι να πρωτοπρολάβει η Αστυνομία;

Με πήραν τις προάλλες και μου είπαν κύριε Καραγιάννη κάθονται τόσα άτομα σε ένα μπούκικο στην ....., όλοι μέσα χωρίς μάσκες, ο ένας πάνω στον άλλον. Καπνίζουν, γελούν και φωνάζουν σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Πηγή: www.tothemaonline.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




605