Ο Μητροπολίτης Μόρφου ξαναχτυπά για το El Diablo «Μου μίλησε ο δαίμονας»

02.03.2021Την έντονη αντίδραση του για το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο διαγωνισμό της Eurovision εξέφρασε ο Μητροπολίτης Μόρφου στο κήρυγμα του την περασμένη Κυριακή στον Ιερό Ναό Αγίου Μάμαντος στον Ξυλιάτο, σημειώνοντας πως το νησί των Αγίων που θα γιορτάζει το Μάιο το Πάσχα και την Ανάσταση του Κυρίου που νίκησε το διάβολο, θα στείλει τραγούδι με το οποίο υμνεί το διάβολο.

Ο Μητροπολίτης Μόρφου λέει στο κήρυγμα του: «Σήμερα η νέα τάξη πραγμάτων και η εποχή θέλει να τα ξεχάσουμε και εκμεταλλεύεται την αδυναμία των ανθρώπων που ο κάθε άνθρωπος κάποιες αδυναμίες τις έχει. Κάποιες παθολογίες ο κάθε ένας μας τις έχει είτε κληρονομικές είτε επίκτητες. Αυτοί θέλουν να κάμουν τα αφύσικα φυσικά. Καταλάβατε; Τα ανώμαλα ομαλά. Πρώτα οι Βρυξέλλες και μετά φωστήρες οι δικοί μας στη Βουλή. Και ύστερα να τα διδαχθούν αυτά τα μικρά παιδάκια  . Να λες αυτού του παιδιού τώρα ξέρεις Χριστόδουλε μου ξέρεις Χριστάκι μου στα 14 σου 15 σου μπορείς να γίνεις Χρυστάλλα.

Αυτός είναι ο νόμος που μας επέρασε η άθεη Ευρώπη. Και σου λέει, τους σημερινούς δεν θα τους αρέσει είμαστε μεσαιωνικοί μας λένε εμάς. Ψεκασμένοι ξεπερασμένοι. Θα έρθει σου λέει η νέα γενιά να τα δεχθεί όλα αυτά. Σε αυτούς επενδύουν. Όχι σε εμάς.

Εμάς θα μας φροντίσουν με τα εμβόλια. Έτσι νομίζουν. Το Σχέδιο του Θεού είναι άλλο. Ο Θεός αγαπά όλα τα έθνη, όλες τις ηλικίες. Άνδρες και γυναίκες. Και περιμένει όλους μας και τους πιο ανώμαλους να γίνουν ομαλοί και τους πιο αμαρτωλούς να γίνουν άγιοι.

Μην είστε ξεγελασμένοι αλλαγή δεν έρχεται ούτε από πολιτικούς ούτε από επιχειρηματίες. Ούτε από Ευρώπες ούτε από Ρωσίες.

«Οι περισσότεροι των Ευρωπαίων σήμερα κυβερνούν με εωσφορικές δυνάμεις. Δαιμονικές δυνάμεις. Πρώτα υποτάχθηκαν εκείνοι σε σατανολατρίες και τώρα θέλουν να μας υποτάξουν ύπουλα ύπουλα και εμάς. Να μας παρουσιάσουν τον δαίμονα ότι είναι κάτι καλό και να τον αγαπήσουμε και αυτόν. Μέχρι και τραγούδι του έκαμαν τώρα. Ποιο νησί και ποια χώρα θα στείλει στη Eurovision τραγούδι, όχι για τον Χριστό, όχι για τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, όχι για τον έρωτα της Αφροδίτης. Όχι να ερωτευτούμε τον δαίμονα λέει. Να δώσουμε την καρδιά μας έτσι λέει το τραγούδι στο δαίμονα. Και αυτό το τραγούδι  οι φωστήρες του ΡΙΚ που τους διόρισε η Κυβέρνηση, αυτό το επέλεξαν για να εκπροσωπήσει ποιαν; Τη Νήσο των Αγίων. Άκουσον άκουσον. Και λεν μερικοί μην δίνεις σημασία Άγιε Μόρφου σε όλα. Στο ένα μην δίνεις σημασία, στα νομοσχέδια μη δίνεις  σημασία, στη φθορά της ιστορία μη δώσεις σημασία. Κατηχητικό να μην κάμουμε κανένας. Να κλείσουμε τις Εκκλησίες ένεκα μιας πανδημίας να μείνουμε ακοινώνητοι χωρίς Πάσχα χωρίς Χριστούγεννα. Και κατά τα άλλα το Μάιο που θα είναι και το Πάσχα του Κυρίου μας, αυτού που νίκησε το διάβολο, εμείς να στείλουμε τραγούδι, που να υμνείται ο διάβολος»,

Δεν είχα σκοπό να κάνω αυτό το κήρυγμα όχι επειδή φοβάμαι τα προστίματα αλλά επειδή φοβάμαι αυτή την σιωπή των τελευταίων χρόνων είπα να πω αυτά τα λίγα. Και αν είπα παραπάνω ξέρετε γιατί; Γιατί αποκάλυψε τα σχέδια του σε εμένα των Ελλήνων ο ίδιος ο ίδιος ο δαίμονας. Ο δαίμονας ξέρετε δεν είναι έξυπνος, είναι πονηρός».

Πηγή: omegalive.comΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΛουκία Κυριάκου: H νέα της συλλογή με μαγιό που μας ενθουσίασε!

Βaseball hat: To πιο δυνατό αξεσουάρ της φετινής σεζόν! Δείτε προτάσεις Διάβασε περισσότερα

3 casual looks με στυλ από την Κωνσταντίνα Ευριπίδου Διάβασε περισσότερα

Xρωματίστε τις μέρες σας με την νέα συλλογή της Fullah Sugah! Tο μωβ είναι το νέο fashion trend Διάβασε περισσότερα
389