Δρ. Καραγιάννης: Αχρείαστη ενέργεια το προσκύνημα λειψάνων - «Δεν θέλω να σκέφτομαι τι γινόταν μέσα στην εκκλησία» (βίντεο)

01.03.2021Τον συνωστισμό που σημειώθηκε την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στην εκκλησία Παναγιάς του Τράχωνα στον Στρόβολο, για προσκύνημα των λειψάνων του Αγίου Εφραίμ, σχολίασε ο Δρ. Καραγιάννης.

Συγκεκριμένα όπως σημείωσε τη δεδομένη στιγμή το προσκύνημα λειψάνων είναι αχρείαστο λέγοντας: «Καταλαβαίνω την ανάγκη του κόσμου να πάει στις εκκλησίες, να λάβει μέρος στις Λειτουργίες και να ασπαστεί το λείψανο του Αγίου Εφραίμ, θεωρώ ότι αυτή η ενέργεια, αυτή τη στιγμή ήταν αχρείαστη. Οι εικόνες συγχρωτισμού που βλέπουμε δεν είναι ιδεώδεις. Ναι μεν είναι σε εξωτερικό χώρο αλλά όταν κάποιος δει τα πλάνα, πολλύς από τον κόσμο είναι δίπλα στον άλλον. Δεν θέλω να ξέρω τι γινόταν μέσα στην εκκλησία.»

Θετικό ωστόσο είναι το γεγονός ότι όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα μας οι πιστοί τηρούσαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, ενώ υπήρχε διαρκής επιτήρηση από την Αστυνομία με τις καταγγελίες να φθάνουν μόλις τις δύο.

tothemaonline.comΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΛουκία Κυριάκου: H νέα της συλλογή με μαγιό που μας ενθουσίασε!

Βaseball hat: To πιο δυνατό αξεσουάρ της φετινής σεζόν! Δείτε προτάσεις Διάβασε περισσότερα

3 casual looks με στυλ από την Κωνσταντίνα Ευριπίδου Διάβασε περισσότερα

Xρωματίστε τις μέρες σας με την νέα συλλογή της Fullah Sugah! Tο μωβ είναι το νέο fashion trend Διάβασε περισσότερα
253