Σοκ Αντρέας Ρίγκο: Σκοτώθηκε σε τροχαίο κάνοντας κόντρα με την μηχανή του Το κατέγραψε με κάμερα!

25.02.2021



Μία παράτολμη κόντρα που ήθελαν να κάνουν με τις μηχανές τους, φαίνεται πως είναι η αιτία που οδήγησε τον youtuber Αντρέα Ρίγκο και τον φίλο του, στον θάνατο στην Περιφερειακή του Αιγάλεω τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Οι δύο νεαροί ηλικίας 25 και 30 ετών, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, ήθελαν να περάσουν με ταχύτητα ο ένας δίπλα από τον άλλο πηγαίνοντας αντίθετα, όμως δυστυχώς, οι δύο μηχανές συγκρούστηκαν μετωπικά, με τους οδηγούς τους να πεθαίνουν ακαριαία, αφήνοντας την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο.

Μάλιστα, φαίνεται πως ο youtuber Αντρέας Ρίγκο, είχε ανοιχτή την κάμερά του, για να καταγράψει το «κόλπο» που ήθελαν να κάνουν οι δύο φίλοι, ενώ ανέβαζε και συχνά στο διαδίκτυο βίντεο με τη μηχανή του.

Τα ξημερώματα της Κυριακής, οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης βρήκαν κομματιασμένες τις μηχανές των δύο νεαρών.

Οι διαδικτυακοί του φίλοι που τον ακολουθούν στο κανάλι του στην ιντερνετική πλατφόρμα εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους, αποχαιρετώντας τον αγαπημένο τους youtuber αλλά και τον φίλο του.

Στο πένθος όμως έχουν βυθιστεί και οι οικογένειες των δύο νέων ανθρώπων αφού δεν μπορούν να πιστέψουν ότι τα νεαρά αγόρια έφυγαν από την ζωή τόσο άδικα.

Πηγή: Πρώτο Θέμα





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




4964