Συναντηση επιδημιολόγων και ανατροπή: Σκέψεις να μείνει εκτός χαλαρώσεων η Λεμεσός!

24.02.2021



Στη σημερινή συνάντηση που θα έχουν με τον Πρόεδρο στις 09:30 τα μέλη της επιδημιολογικής αναμένεται  να κυριαρχήσει το θέμα της Λεμεσού λόγω της αύξησης που παρουσιάζει στο ποσοστό θετικότητας τις τελευταίες 2 εβδομάδες.

Συγκριμένα, τα πολύ αυξημένα ποσοστά που καταγράφονται στην επαρχία τις τελευταίες μέρες και ειδικά το γεγονός ότι στα κρούσματα της Δευτέρας το ποσοστό θετικότητας άγγιξε σχεδόν 1%  καθιστούν αποτρεπτικές σύμφωνα με πληροφορίες τις οποιεσδήποτε χαλαρώσεις στην επαρχία αυτή τη στιγμή

Έντονα προβληματισμένος είναι και ο Υπουργός Υγείας ο οποίος συμφωνά πάντα με πληροφορίες από το Υπουργείο δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η Λεμεσός να μην ακολουθήσει το πλάνο χαλαρώσεων που θα εφαρμοστούν στην υπόλοιπη Κύπρο ούτε στην 1η πρώτη ούτε και στη 2η φάση του Μάρτη όπου και ανοίγουν εστιατόρια.

Υπάρχει επίσης προβληματισμός όσον αφορά το κατά πόσο η Λεμεσό πιθανόν να επηρεάσει και τα κρούσματα των υπόλοιπων επαρχιών.

Χθες από 83 θετικά rapid test που βρέθηκαν παγκύπρια τα 65 προέρχονταν από τη Λεμεσό.

Μέσα σε μία μέρα σχεδόν διπλασιάστηκε και το ποσοστό θετικότητας στην επαρχία καθώς από το 0.50% που ήταν περίπου τις προηγούμενες ημέρες εκτοξεύθηκε στο 0.96%

Πηγή: https://omegalive.com.cy/



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


462