Τρίτη 23 Φεβρουαρίου: Ανησυχία για τα σημερινά κρούσματα στην Κύπρο! Μεγάλωσε πολύ ο αριθμός!

23.02.2021Συνολικά 176 νέα περιστατικά της νόσου COVID-19  (ποσοστό θετικότητας 0,63%) εντοπίστηκαν την Τρίτη από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 33.567. Δεν καταγράφηκαν θάνατοι ασθενών με τελική αιτία θανάτου την COVID-19, και συνεπώς ο συνολικός αριθμός θανάτων παραμένει 230.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, 78 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 25 σε σοβαρή κατάσταση.  Πραγματοποιήθηκαν συνολικά 27.762 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test). 

Από τα 176 νέα περιστατικά, τα 83 εντοπίστηκαν με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test) μέσω του προγράμματος του Υπουργείου Υγείας, με πολύ χαμηλά ποσοστά θετικότητας σε όλες τις πόλεις, πλην της Λεμεσού, με το ποσοστό να είναι μεν χαμηλό (κάτω από το 1%) αλλά οκταπλάσιο σε σύγκριση με τις υπόλοιπες επαρχίες.

Για 2η συνεχόμενη μέρα χωρίς κρούσμα (πάντα από τα rapid) η Αμμόχωστος, ενώ μόλις ένα καταγράφηκε στην Πάφο.Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΤα σύνολα που θα σας φτιάξουν την διάθεση εν μέσω καραντίνας με την υπογραφή της Μαρίας Κκούνου

Μπορεί η ζωή μας τον τελευταίο ένα χρόνο να έχει έρθει «τούμπα», ωστόσο κάτι πρέπει να κάνουμε κι εμείς σαν γυναίκες για να αλλάξουμε τη διάθεση μας. Διάβασε περισσότερα

Τι θα φορέσεις του Αγίου Βαλεντίνου; Οι celebrities μας δίνουν ιδέες με τα outfit τους Διάβασε περισσότερα

Ήβη Αδάμου: Η πιο τολμηρή αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της! Έγινε εντελώς ξανθιά! Διάβασε περισσότερα

5 αντρικά fashion trends του 2021 που όλες μπορούμε να υιοθετήσουμε Διάβασε περισσότερα


272