Πέτρος Καραγιάννης: Τι αποκάλυψε για τους γάμους, την εστίαση και την Λεμεσό

22.02.2021Επικοινωνήσαμε με τον καθηγητή Μοριακής Ιολογίας και μέλος της Επιστημονικής Ομάδας, Δρα Πέτρο Καραγιάννη με σκοπό τη νεότερη ενημέρωση για ότι αφορά την πανδημία στο νησί μας. Αρχικά ερωτηθείς να σχολιάσει την κατάσταση στη Λεμεσό ο Πέτρος Καραγιάννης δεν έκρυψε την έντονη ανησυχία του για την έξαρση που παρατηρείται στη συμπρωτεύουσα λέγοντας χαρακτηριστικά: ‘Δε γίνεται να έχουμε κάθε μέρα 40+ κρούσματα στη Λεμεσό’.

Στη συνέχεια αποπειραθήκαμε να μάθουμε εάν υπάρχει πρόθεση για λήψη μέτρων τοπικού χαρακτήρα (σενάρια τοπικού lockdown) με τον κύριο Καραγιάννη να διαψεύδει ένα τέτοιο σενάριο. ‘Δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή μια τέτοια λύση, πρέπει να βρούμε εναλλακτικούς τρόπους να περιορίσουμε τη διασπορά’ τόνισε.

Για τα σενάρια περί εστίασης ο Δρ Καραγιάννης πρόσθεσε πως: ‘Δε βλέπω πως θα μπορούσαν να διαχωριστούν οι καφετέριες από τα εστιατόρια. Πιστεύω θα ήταν άδικο’ ενώ στη συνέχεια μας εκμυστηρεύτηκε πως οι ίδιοι ιδιοκτήτες χώρων εστίασης έχουν συντάξει και προτείνει αυστηρά πρωτόκολλα τα οποία θα αξιολογηθούν.

Θεωρεί δεδομένο το άνοιγμα των γυμναστηρίων, σχολών χορού αλλά και ωδείων ενώ έκανε μια ενδιαφέρουσα τοποθέτηση όσον αφορά την εστίαση... μετά μουσικής. ‘Το πρόβλημα δεν είναι η μουσική, αλλά να μην συνωστίζεται χορεύοντας ο κόσμος. Ας υπάρξει μουσική, αλλά να μην υπάρχουν πίστες‘ ανέφερε.

Όσον αφορά τους γάμους ανέφερε ότι είναι ακόμη πάρα πολύ νωρίς να εξεταστεί αυτό το κεφάλαιο καθώς παρά την βελτίωση πρέπει να συνεχίσουμε προσεχτικά και μεθοδικά για να μην υπάρξει πισωγύρισμα.

tothemaonline.comΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΤα σύνολα που θα σας φτιάξουν την διάθεση εν μέσω καραντίνας με την υπογραφή της Μαρίας Κκούνου

Μπορεί η ζωή μας τον τελευταίο ένα χρόνο να έχει έρθει «τούμπα», ωστόσο κάτι πρέπει να κάνουμε κι εμείς σαν γυναίκες για να αλλάξουμε τη διάθεση μας. Διάβασε περισσότερα

Τι θα φορέσεις του Αγίου Βαλεντίνου; Οι celebrities μας δίνουν ιδέες με τα outfit τους Διάβασε περισσότερα

Ήβη Αδάμου: Η πιο τολμηρή αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της! Έγινε εντελώς ξανθιά! Διάβασε περισσότερα

5 αντρικά fashion trends του 2021 που όλες μπορούμε να υιοθετήσουμε Διάβασε περισσότερα


617