Τέλος το υπουργικό: Διέρρευσαν τα νέα μέτρα στην Κύπρο Πολλές εκπλήξεις στην ανακοίνωση

27.01.2021



Το πρώτο μικρό βήμα εξόδου από το lockdown της 10ης Ιανουαρίου θα κάνει η Κύπρος από την 1η Φεβρουαρίου.

Στη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, που ολοκληρώθηκε λίγο πριν τη διάσκεψη του Κωνσταντίνου Ιωάννου, η Κυβέρνηση «κλείδωσε» τις τελευταίες εκκρεμότητες με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο και για κάποιες «εκπλήξεις».

Όπως έχει ήδη αναφερθεί και σε προηγούμενα δημοσιεύματα, από τη Δευτέρα είχε αποφασιστεί όπως ανεβάσουν ρολά καταστήματα λιανικού εμπορίου, κομμωτήρια, κουρεία, ινστιτούτα αισθητικής και τατουάζ. Περαιτέρω από την 1η Φεβρουαρίου αναμένεται να αυξηθεί και το ποσοστό παρουσίας εργαζόμενων σε επιχειρήσεις από 25 σε 50%.

Ερωτηματικό υπήρχε σε σχέση με την επιστροφή μαθητών και την επαναλειτουργία των εμπορικών κέντρων, τομείς για τους οποίους δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες εκπλήξεις. Συγκεκριμένα, όπως πληροφορούμαστε, έγινε συζήτηση για επαναλειτουργία εμπορικών κέντρων και πολυκαταστημάτων από τις 8 Φεβρουαρίου, μία εβδομάδα μετά τις πρώτες χαλαρώσεις. Εάν αυτό τελικά ανακοινωθεί δεν αποκλείεται να διαφοροποιήσει και άλλες αποφάσεις που θεωρούνταν δεδομένες, όπως για παράδειγμα την επαναλειτουργία και άλλων επιχειρήσεων και την επιστροφή μαθητών δημοτικών που ίσως επιστρέψουν τελικά στις 8 του μήνα.

Πηγή: cyprustimes.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2565