Άντρη Ελευθερίου: Καταγγελία φωτιά για σεξουαλική παρενόχληση από παράγοντες του κυπριακού αθλητισμού

18.01.2021



Στο χώρο του κυπριακού αθλητισμού υπάρχουν σήμερα άτομα σε διάφορα πόστα τα οποία έχουν παρενοχλήσει σεξουαλικά αθλήτριες. Αυτό δήλωσε πρόσφατα, στη δημόσια ραδιοτηλεόραση, η αθλήτρια Άντρη Ελευθερίου. Για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε από παράγοντες τού κυπριακού αθλητισμού μίλησε για δεύτερη φορά η αθλήτρια Άντρη Ελευθερίου στην εκπομπή του ΡΙΚ «Γυναίκα της Κύπρου» που παρουσιάζει η Ελίτα Μιχαηλίδου και μεταδόθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2020.

Κληθείσα να σχολιάσει την αναφορά που έκανε σε άλλη εκπομπή της Ελίτας Μιχαηλίδου πριν από δύο χρόνια (Φεβρουάριος 2018) για σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο του αθλήματος της σκοποβολής, η Άντρη Ελευθερίου ανέφερε ότι είναι κάτι που της είχε συμβεί και το θεωρεί παρά πολύ σοβαρό. «Δεν ήθελα να το προχωρήσω και το άφησα πίσω» είπε η πρωταθλήτρια της κυπριακής σκοποβολής.

«Είναι καλό να το λες, αλλά ένα χελιδόνι δεν φέρνει την άνοιξη» είπε με νόημα η γνωστή αθλήτρια. «Πρέπει να έχεις υποστήριξη», πρόσθεσε, «και θα πρέπει να βγουν και άλλοι, δεν είναι δυνατό να συνέβη μόνο σε εμένα».

Αποκάλυψε μάλιστα ότι σεξουαλική παρενόχληση δέχθηκε στους κοινοπολιτειακούς αγώνες του 2006 στην Αυστραλία και «επαναλήφθηκε αρκετές φορές, το 2008 στο Πεκίνο» από το ίδιο όπως είπε άτομο. Στη συνέχεια ανέφερε ότι σεξουαλική παρενόχληση δέχθηκε και από ακόμη 2-3 άτομα. «Απέφευγα αυτά τα άτομα» συμπλήρωσε η Άντρη Ελευθερίου και εξέφρασε την εκτίμηση ότι «αυτά συμβαίνουν και σε άλλες αθλήτριες και καλό είναι να τα λέμε».

Δήλωσε επίσης ότι τα άτομα που την παρενόχλησαν σεξουαλικά βρίσκονται σήμερα στον χώρο του αθλητισμού. Η Άντρη Ελευθερίου είναι σκοπεύτρια με σημαντικές διακρίσεις στη σκοποβολή. Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Γυναίκες της Κύπρου» με την Ελίτα Μιχαηλίδου που μεταδόθηκε στις 21/12/2020 από το ΡΙΚ1:

politis.com.cy



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1733