Απίστευτο: Κύπριος δάγκωσε αστυνομικό κατά τη διάρκεια ελέγχου για μήνυμα μετακίνησης

16.01.2021



Γύρω στις 5 χθες το απόγευμα, στο πλαίσιο των ελέγχων για εφαρμογή του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου, μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν για έλεγχο στην οδό Λήδρας, 29χρονο ο οποίος κινείτο πεζός.

Ο 29χρονος φέρεται να αρνήθηκε να παράσχει τα στοιχεία του στα μέλη της Αστυνομίας και τράπηκε σε φυγή. Κατά την ανακοπή του από τα μέλη της Αστυνομίας, αυτός φέρεται να δάγκωσε ένα από τους αστυνομικούς στο χέρι χωρίς όμως να προκαλέσει τραυματισμό.

Ο 29χρονος συνελήφθη και κατά τη μεταφορά του στον Υποσταθμό Λήδρας φέρεται να προέβαλε αντίσταση και να προσπαθούσε να αποδράσει από τη νόμιμη κράτηση. Άλλο πρόσωπο ηλικίας 39 ετών, φέρεται να επιτέθηκε εναντίον των αστυνομικών, σπρώχνοντας ένα μέλος της Αστυνομίας, προσπαθώντας προφανώς να ματαιώσει τη σύλληψη του 29χρονου. 

Τόσο ο 29χρονος, όσο και ο 39χρονος ο οποίος επίσης συνελήφθη, οδηγήθηκαν στα γραφεία του Υποσταθμού Λήδρας όπου κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Σημειώνεται ότι τα πιο πάνω πρόσωπα, καταγγέλθηκαν εξωδίκως για μη χρήση προστατευτικής μάσκας, κατά παράβαση του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: sigmalove.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




409